Ceny příslušenství pro Nintendo Wii

28. 11. 2006 18:02    Rubrika: Tiskové zprávy

Ceny příslušenství pro Nintendo Wii

Ceny příslušenství pro Nintendo Wii

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Nintendo Wii. Dvě slova, která jsou s blížícím se 8. prosincem skloňována stále častěji. O funkcích tohoto domácího herního systému toho víme již mnoho, ale jedna otázka zůstává stále nezodpovězena. Jaká bude cena dalšího příslušenství? Pokud chcete získat odpověď i na tuto otázku, čtěte dále.

Jak jsme již informovali, nová konzole Nintendo Wii bude uvedena na trh za cenu 7990 Kč. Jedno balení Nintenda Wii obsahuje herní konzoli Wii, dále hru Wii Sports, jeden bezdrátový dálkový ovladač Wii Remote s upínacím páskem, jeden Nunchaku ovladač, Wii napájecí adaptér, Wii stereo AV kabel, Wii podstavec, Wii Stand Plate, Wii senzor pohybu a stojánek senzoru pohybu.

Kdo si chce užít zábavu ve velkém a pozvat na soutěžní klání i další členy rodiny nebo své přátele, nechť si pořídí další bezdrátový dálkový ovladač Wii Remote, který lze zakoupit za 1399 Kč. Kromě samostatného Wii Remote bude možné pořídit si balíček Wii Remote spolu se hrou Wii Play, který Vás pak bude stát 1599 Kč.

Pokud si budete chtít zaboxovat, zarybařit nebo zkrátka do herních klání zapojit obě ruce, budete potřebovat Nunchaku ovladač. Pokud by Vám byl jeden kus v základním balení málo, můžete si jej samostatně dokoupit. Samostatný Nunchaku ovladač Vás vyjde na 699 Kč.

Nintendo samozřejmě nezapomíná ani na ty, kteří si chtějí zavzpomínat na staré dobré časy a vychutnat si oblíbené herní pecky určené na starší herní konzole GameCube, SNES,…Pro ovládání her, které nevyužívají pohybových senzorů, je v nabídce také klasický ovladač, a to za cenu 699 Kč.

Pokud Vám v základním balení nebude vyhovovat Wii stereo AV kabel, budete si moci dokoupit za 999 Kč video kabel pro HDTV. Nesmíme zapomenout ani na RGB kabel, který se dá samostatně zakoupit za cenu 999 Kč. A pokud doplníme, že ceny her pro Nintendo Wii se budou pohybovat mezi 1499 – 1999 Kč, budete mít výčet cen pro Nintendo Wii kompletní.

Tiskové zprávy

Diskuse