O2 hlásí 10 000 O2 TV zákazníků!

28. 11. 2006 18:02    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 hlásí 10 000 O2 TV zákazníků!

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Revoluční služba O2 TV (televize po pevné lince) společnosti Telefónica O2 Czech Republic zaznamenává mezi jejími zákazníky rostoucí poptávku a mění strukturu trhu multimediální zábavy v České republice. Od 1. září 2006, kdy byla služba uvedena na trh, společnost registruje již 10 000 aktivních uživatelů služby O2 TV a počet nových zákazníků se v posledních týdnech zdvojnásobil.

Prodej služby na českém trhu významně podporuje i možnost získat jednu z 20 LCD televizí denně od společnosti Telefónica O2 Czech Republic. Kvalitní vánoční dárek čeká na všechny, kteří si v době od 6. listopadu 2006 do 24. prosince 2006 objednají revoluční službu O2 TV (televize po pevné lince) a následně odešlou na číslo 720 001 002 SMS s co nejpřesnější odpovědí na soutěžní otázku: Jak je vysoká nejvyšší vysílací věž v ČR, ze které společnost Telefónica O2 šíří televizní nebo GSM signál? Celkový počet výherců za uvedené období dosáhne minimálně čísla 1 000. Podrobná pravidla soutěže jsou dostupnána www.o2-tv.cz

Co nabízí O2 TV?
Zákazníci díky O2 TV nezískají pouze přístup k filmům a televizním či rozhlasovým pořadům, ale mohou využít i další výhody, které vysoce rozvíjející se služba unikátně přináší na tento trh. První z nich je Videotéka, virtuální videopůjčovna, kde si zákazníci mohou vybírat z bohaté nabídky filmů, pohádek (kreslených i hraných) či dokumentů, které budou mít k dispozici pro neomezené prohlížení po dobu 24 hodin. Nyní je v nabídce Videotéky kolem 250 filmových titulů a jejich počet se bude stále rozšiřovat. Další službou, kterou O2 TV nabízí je TV Archiv. Díky TV Archivu zákazník může sledovat vybraný zmeškaný film, seriál či sportovní přenos zpětně za 7 dní. Dále O2 TV nabízí TV průvodce, pomocí kterého lze vyhledávat informace o programech jednotlivých televizních a rozhlasových kanálů včetně detailních informací o pořadech.

O 2 TV je nabízena ve dvou základních balíčcích:

O2 TV Zábava - zábava pro celou rodinu, široká nabídka kanálů pro každého člena rodiny
Programy: ČT1, ČT2, Prima, Nova, Markíza, STV 1, ČT24, CNN, BBC World, Jetix, Minimax, A +, Spektrum, National Geographic, Discovery, AXN, Zone Romantica, Zone Reality, ČT 4 Sport, Galaxie Sport, Eurosport , Eurosport2, Óčko, MTV Europe.

O2 TV Kino - pro filmové fanoušky, prémiové kanály HBO a Cinemax již v základní nabídce
Programy: ČT1, ČT2, Prima, Nova, HBO, HBO2, Cinemax , Cinemax2

Jako doplněk si zákazníci mohou vytvářet programovou skladbu podle svého přání kombinováním doplňkových programových nabídek.

Službu O2 TV si lze objednat za cenu již od 377 Kč nez DPH měsíčně buď telefonicky na bezplatné lince 800 020202 nebo přes web www.o2-tv.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse