Vysoký výkon s řadou Belkin N1

6. 12. 2006 13:37    Rubrika: Tiskové zprávy

Vysoký výkon s řadou Belkin N1

Vysoký výkon s řadou Belkin N1

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Špičková řada bezdrátových řešení pro bezkonkurenční síťovou účinnost

Společnost Belkin představuje řadu N1 Wireless Networking, která obsahuje špičková řešení kompatibilní s konceptem specifikace 802.11n organizace IEEE. Jako první přicházejí směrovač N1 Wireless, karta N1 Wireless pro stolní počítač a karta N1 Wireless pro notebook, které umožňují uživateli provádět více operací prostřednictvím jediného směrovače bez výpadků spojení.

•Vysílání datových proudů videa HD
• Poslech digitální hudby
• Hraní her online
• Přenášení fotografií a domácího videa
• Nakupování online a surfování v Internetu
• E-mail a konverzace
• Zpracování více VoIP telefonních hovorů

Na základě konceptu 802.11n vytvořeného organizací IEEE využívá technologie N1 Wireless více přijímačů a vysílačů pro odesílání a přijímání dat vzduchem pomocí inteligentních MIMO (Multiple Input Multiple Output) prostorových multiplexních technik. Tato inteligentní anténní technologie využívá frekventovaného standardu 802.11g a zajišťuje zvýšení rychlosti, pokrytí a spolehlivosti bezdrátových systémů. Technologie N1 Wireless nabízí přenosovou rychlost až 300 Mb/s v režimu kanálu 40 MHz a až 150 Mb/s v režimu kanálu 20 MHz. Technologie N1 Wireless poskytuje větší rozsah a vyšší rychlost a představuje tak rychlý a efektivní způsob pro přenášení videa, hudby, fotografií a souborů mezi síťovými počítači v domácnostech nebo kancelářích.

Instalace jako sen
Po otevření krabice je uživateli k dispozici leták pro snadnou instalaci, na kterém je uvedeno, kde se nachází jednotlivé komponenty a v jakém pořadí mají být nainstalovány. Během instalace uživatel postupuje podle jednoduchých pokynů na obrazovce a po celou dobu instalace jsou přehledně k dispozici klíčové informace, jako například adresa IP a ID poskytovatele internetových služeb.

Směrovač N1 Wireless má elegantní design a je vybaven přehledným zobrazením stavu sítě. Každá komponenta je označena ikonou, která ukazuje, zda je zařízení připojeno a zda funguje správně. Pokud zařízení funguje správně, je ikona modrá. Pokud zařízení nefunguje správně, ikona je oranžová. Pokyny pro odstraňování problémů jsou uvedeny v instalační příručce směrovače.

Doplňkové funkce
- Zabezpečení: WPA2 - osobní, 64bitové, 128bitové šifrování, rozšířená brána firewall.
- Zpětná kompatibilita se sítěmi 802.11b a 802.11g.
- Rychlost až 300 Mb/s, ačkoli oficiální rychlost dle standardu je 150 Mb/s

Objednací čísla a ceny
Směrovač N1 - F5D8231ee - 4.899 Kč vč. DPH
Adaptér N1 pro notebook - F5D8001ee - 3.299 Kč vč. DPH
Adaptér N1 pro stolní počítač - F5D8011ee - 2.899 Kč vč. DPH

Tiskové zprávy

Diskuse