Prestigio Data Safe II - externí disk v kůži

6. 12. 2006 13:35    Rubrika: Tiskové zprávy

Prestigio Data Safe II – elegantní externí disk v kůži

Prestigio Data Safe II - externí disk v kůži

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Společnost Prestigio uvedla na trh nový stylový produkt Prestigio Data Safe II a rozšířila tak svou řadu mobilních úložných zařízení. Prestigio Data Safe II, charakterizovaný vysokou kapacitou, vyšší bezpečností dat a jednoduchostí zálohování, je navíc oděný do stylově černé a nebo hnědé kůže. Zařízení je již nyní k dispozici u všech obchodních partnerů Prestigio.

Prestigio Data Safe II kombinuje luxusní design a vysoký výkon s bezpečností dat. Je určen profesionálům, kteří potřebují denně přenášet velké objemy dat a současně mají rádi komfort a luxus ve svém běžném životě. Zařízení je postaveno na 2,5“ HDD od největších světových dodavatelů a je k dispozici v 40, 60, 80, 100 a 120 GB verzi.

„Prestigio Data Safe II používá nejvyspělejší 2,5 palcové HDD, které mu zajišťují nízkou hlučnost, téměř žádné vibrace a velmi nízkou spotřebu energie, což je výhodou zejména při práci s notebooky. Data Safe II umožňuje vytváření dokumentových archívů, nahrávání velkého množství fotografií, audia či videa a jeho pohodlné přenášení kamkoliv a kdykoliv. Klasický kožený obal z něj současně dělá vynikající dárek,“ řekl při příležitosti jeho uvedení Martin Zeman, Sales & Marketing Director Prestigio CEE.

Prestigio Data Safe II je Plug & Play zařízení, které je možno připojit k jakémukoliv PC s USB porty. Prostřednictvím aplikace H-Storage si může uživatel disk rozdělit na oblasti jednak „veřejná“ a jednak „bezpečná“, která je chráněna proti nepovoleným přístupům, uživatelem definovaným heslem. Funkce One-Touch Backup umožňuje ukládat data na počítači i externím disku současně. Zařízení je kompatibilní se všemi běžnými operačními systémy - Windows 98/SE, Windows 2000, Windows ME, Windows XP i Mac OS 9.08.

Informace o produktu:
Dostupné kapacity: 40/60/80/100/120 GB
Obal: černá a nebo hnědá kůže, stylové balení
Software: H-Storage software pro dělení disku na veřjené a bezpečné oblasti
Další funkce: funkce One-Touch Backup
Ovladače: není nutno instalovat žádné dodatečné ovladače, s výjimkou Windows 98
Napájení: není potřeba žádné dodatečné napájení
Rozměry (š/h /v): 131 x 81,2 x 17,5 mm
Hmotnost: 242 g

Na Prestigio Data Safe II se vztahuje 2 letá záruka. Cena 60GB verze je 105,52 USD (cca 2220 Kč), 100GB verze stojí 131,97 USD (cca 2776 Kč).

Tiskové zprávy

Diskuse