Upgradujte si Nintendo DS na MP3

14. 12. 2006 16:26    Rubrika: Tiskové zprávy

Upgradujte si své Nintendo DS na MP3 přehrávač

Upgradujte si Nintendo DS na MP3

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Šťastní vlastníci Nintenda DS si nyní mohou užít více zábavy se svou oblíbenou přenosnou herní konzolí, a to díky Nintendo MP3 přehrávači, který se začátkem prosince objevil i na pultech českých obchodů. Nintendo fanoušci tak mohou použít svou přenosnou konzoli jako plně funkční, vysoce kvalitní MP3 přehrávač.

Díky tomuto doplňku si hráči mohou s jedním zařízením užívat dvě ze svých oblíbených zábav – hraní a hudbu. Toto jednoduché, lehce použitelné příslušenství umožňuje vlastníkům konzolí od Nintenda užít si kolem 150 svých oblíbených hitů díky 512 MB SD paměťové kartě. K ukládání MP3 souborů na SD kartu je zapotřebí pouze počítač. Naplněná SD karta se následně vloží do kazety Nintendo MP3 přehrávače a příjemná atmosféra v doprovodu oblíbených songů je tu. Informace ke každému titulu jsou přehledně uvedené na obrazovce herní konzole, takže mohou být jednotlivé písně jednoduše vybrány.

Nintendo MP3 přehrávač nespolupracuje pouze s Nintendo DS, ale je také plně kompatibilní s Game Boy Advance SP a Game Boy Micro, protože kartu lze umístit do všech slotů novějších přenosných konzolí od Nintenda.

Pokud Vám přijde cesta autobusem příliš dlouhá a nudná, proč si ji nezpříjemnit něčím tak nenáročným, jako je poslouchání hudby?

Cena Nintendo MP3 player: 1199 Kč

Cena herní konzole Nintendo DS Lite: 4990 Kč

Datum uvedení na trh: 8. prosince 2006

Tiskové zprávy

Diskuse