BenQ představuje projektory MP611 a MP611c

24. 10. 2006 20:06    Rubrika: Tiskové zprávy

BenQ představuje nové víceúčelové digitální projektory

BenQ představuje projektory MP611 a MP611c

Projektory MP611, MP611c mají konstrukční design Whisper Quiet pro minimalizaci hluku při provozu, vysoký jas 2400 ANSI lumenů a široký výběr možností nastavení obrazu

Společnost BenQ oznamuje uvedení dvou nových víceúčelových projektorů BenQ MP611 a BenQ MP611c. Oba projektory se vyznačují ohromujícím jasem 2400 (MP611) a 2100 (MP611c) ANSI lumenů, vysokým kontrastním poměrem 2000:1 a nabízejí vyspělý systém chlazení, jenž dokáže snížit provozní hlučnost na pouhých 24 dB, což je úroveň hluku nižší než jakou má lidský šepot. Projektory MP611/MP611c nabízejí uživatelům široký výběr možností pro nastavení, včetně funkce Blackboard (černá tabule) a 9 sad aplikačních režimů, díky nimž jsou dokonalou volbou pro prezentace v učebnách, kancelářích a konferenčních místnostech.

Oba modely MP611 a MP611c díky inovovanému designu Whisper Quiet společnosti BenQ, dosahují úrovně provozního hluku pouhých 24 dB. Snížení hlučnosti se dosahuje díky uplatnění vyspělého systému chlazení, který vytváří účinný tlumič zvuku, jenž snižuje slyšitelný hluk na 24 dB a zajišťuje tak nerušené prostředí pro předvádění prezentací.

Projektory MP611 a MP611c se dodávají vybavené širokým výběrem možností pro nastavení, včetně funkce Blackboard (černá tabule) a 9 sad aplikačních režimů. Tyto aplikační režimy poskytují možnost okamžitého přepínání mezi optimalizovanými nastaveními jasu, saturace barev a kontrastu a zajišťují tak nejlepší podání obrazu pro nejrůznější aplikace, jako je například sledování filmů a hraní her. Při aktivaci funkce Blackboard si projektor automaticky upraví nastavení tak, aby bylo zajištěno, že obraz promítaný na černou tabuli bude stále jasný, plný živých detailů.