Asus Comando umožňuje přetaktovat FSB na 2 280 MHz

5. 1. 2007 13:15    Rubrika: Tiskové zprávy

Přetaktovat FSB na 2 280 MHz!

Asus Comando umožňuje přetaktovat FSB na 2 280 MHz

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

R.O.G. Commando obsahuje unikátní funkce pro podporu hraní a snadného vylepšování systému

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední světový výrobce základních desek, představuje Commando, nový přírůstek do svojí rodiny herních základních desek R.O.G (Republic of Gamers). Commando přináší extrémní možnosti přetaktování pro zvýšení výkonu, a také unikátní funkce pro oživení hraní.

Přetaktování systémové sběrnice pro maximální výkon
Nová základní deska Commando, která je připravena pro nejnovější počítačový hardware i software, podporuje chipset Intel® P965 Express, maximálně 8 GB paměti dual-channel DDR2, grafiku PCI Express x16 a vícejádrové procesory. Perfektní konstrukce desky přináší bezkonkurenční možnosti přetaktování – FSB až na 2 280MHz a paměti až na 1 300 MHz.

Komplexní ladění výkonu
Extreme Tweaker je komplexní řešení pro ladění výkonu systému, které naleznete výhradně u základních desek ASUS. S její pomocí lze optimalizovat nastavení frekvence, napětí a paměti.

Spolehlivé napájení a delší životnost součástí
Osmifázové napájení série R.O.G. zajišťuje maximální možnosti přetaktování a spolehlivou stabilitu. Řešení napájení přináší bezkonkurenční výhody při přetaktování, protože konstrukce bez běžných válcových elektrolytických kondenzátorů odstraňuje jednou provždy všechny starosti s kondenzátory.

Ovládání jedním stisknutím tlačítka
Overclockeři a pokročilí uživatelé často testují základní desky mimo počítačovou skříň, a proto by určitě přivítali možnost běžně propojovat kontakty na desce pro zapnutí nebo restart systému bez připojení ke spínačům na předním panelu, dále nastavovat jumpery nebo resetovat CMOS bez nutnosti vyjmout baterii. S deskou Commando to vše zvládnete pouhým stisknutím tlačítka na desce.

Snadné a stylové ladění systému
Mnoho zarytých uživatelů a techniků používá pro ladění systému speciální karty zobrazující dvouciferný kód, s jehož pomocí dokážou zjistit, jaká část systému je odpovědná za „vytuhnutí“ počítače při bootování. Displej LCD Poster, umístěný na zadním panelu s konektory, zobrazuje místo kódů přímo názvy všech bootovacích procesů. Když se systém zasekne kvůli špatnému připojení nebo konfiguraci, zůstane na LCD Poster jméno procesu, který způsobil zablokování, aby uživatelé přesně věděli, co je třeba opravit.

Základní charakteristika parametrů:
CPU: LGA 775 Core2Duo, Quad-Core CPU
DDR2: 800/667/533
FSB: 1066/800
Chipsets: Intel P965 + ICH8R
6 SATA II 3Gb/s
Supports ATI Crossfire Graphics
SupremeFX Featuring ADI 1988b
Extreme Tweaker
LCD Poster
8 phase capless power design
Onboard switches

Tiskové zprávy

Diskuse