Slevy O2 pro sociálně slabé a zdravotně postižené

5. 1. 2007 13:15    Rubrika: Tiskové zprávy

O2 poskytuje slevy zdravotně postiženým a sociálně slabým v pevné i mobilní síti

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Jako první telekomunikační operátor na trhu poskytne Telefónica O2 Czech Republic občanům se zdravotním postižením a lidem s nízkými příjmy zvláštní slevy na služby jak v pevné, tak i mobilní síti O2.

Lidé se zdravotním postižením si mohou od ledna 2007 nově vybrat, na jaké služby chtějí využít státní příspěvek a zvláštní slevu na služby elektronických komunikací. Zákazníci společnosti Telefónica O2, kteří již dříve využívali 100% slevu z ceny za používání pevné linky a rozhodnou se slevu i nadále uplatňovat na pevné lince, nepocítí žádnou změnu. Nemusejí o slevu znovu žádat ani ji dokladovat a stejně jako noví zákazníci ze skupiny zdravotně postižených získají státní příspěvek 200 Kč a dalších 203,41 Kč včetně DPH od společnosti Telefónica O2.

Pokud se tito zákazníci rozhodnou využít zvláštní slevy v mobilní síti O2, jejich celkový účet bude měsíčně nižší o 285,60 Kč včetně DPH.

Nově mohou využít slev u společnosti Telefónica O2 i lidé s nízkými příjmy nebo se zvláštními sociálními potřebami. Ti získají státní příspěvek ve výši 200 Kč, který mohou opět uplatnit na služby jak v pevné, tak i v mobilní síti O2.

Slevu na pevné lince lze čerpat u tarifů O2 Standard, O2 Volno, O2 Volno Plus, O2 Nonstop a O2 Start, včetně variant Expres. Sociálně slabí mohou využívat i tarif O2 Mini. Dále ji lze využít pro službu vysokorychlostního připojení k internetu O2 Internet Expres nebo sledování O2TV.

Slevu z používání mobilních služeb lze čerpat u paušálních tarifů O2 Silver, O2 Gold, O2 Platinum, O2 Diamant včetně variant Max, a dále u vybraných možností tarifu O2 Simple. Sociálně slabší mohou státní příspěvek čerpat i u tarifů O2 SMS, O2 Bronz.