Jubilejní ročník Tech Data Forum

5. 1. 2007 13:14    Rubrika: Tiskové zprávy

Přípravy jubilejního ročníku Tech Data Forum v plném proudu

Jubilejní ročník Tech Data Forum

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Společnost Tech Data Distribution oznámila, že připravuje již desátý - jubilejní - ročník setkání prodejců výpočetní techniky – Forum 2007. Veletržní palác v Praze, již tradiční místo konání akce, otevře své brány návštěvníkům ve dnech 21. a 22. února 2007.

Tech Data Forum má za sebou již devět úspěšných ročníků a patří k nejvýznamnějším akcím v oboru informačních a komunikačních technologií v ČR. Forum je určeno pro všechny obchodní partnery společnosti Tech Data Distribution a jeho hlavním posláním je soustředit na jedno místo, co možná nejvíce informací z oblasti informačních technologií a vytvořit prostor pro pracovní setkání výrobců výpočetní a telekomunikační techniky s prodejci, působícími na trhu v České republice. Již po desáté na něm budou prezentovat své nabídky produktů a řešení nejvýznamnější firmy z oboru IT. Loni se jich ve Veletržním paláci sešlo 69 a přilákalo stovky návštěvníků, rekrutujících se zejména z řad koncových prodejců.

K hlavním novinkám desátého ročníku patří rozdílné tématické zaměření každého dne dle cílové skupiny návštěvníků a selektivní pozvání koncových prodejců (návštěvníků akce) na konkrétní den, rovněž podle tématického zaměření. V praxi to znamená, že první den akce bude určen pro větší firmy a tomu budou odpovídat i přednášky. Druhý den se bude naopak věnovat zejména problematice malých a středních firem.

Významnou částí Forum je již tradičně bohatý doprovodný program. I tentokráte proběhne velké množství přednášek, workshopů a seminářů. Pro zajímavost, loni se uskutečnilo 27 přednášek, které si vyslechlo 922 posluchačů. Pro návštěvníky připravili organizátoři celou řadu soutěží a motivačních akcí. Pro dodavatele pak široké možnosti prezentace jejich služeb a řešení.

Základní fakta o akci:

Název akce: Forum 2007, 10. ročník
Krátký popis: Setkání prodejců a výrobců výpočetní techniky, pořádané společností Tech Data Distribution a významnými výrobci v oblasti IT
Datum: 21. – 22. 2. 2007
Místo: Veletržní palác, Praha
Hlavní pořadatel: Tech Data Distribution
Organizační zajištění: Komunikační agentura Aetna
Informace: www.techdata.cz/forum (najdete zde i foto-galerii z minulého ročníku)

Tiskové zprávy

Diskuse