Dosud nejsilnější Varta

5. 1. 2007 13:14    Rubrika: Tiskové zprávy

DOSUD NEJSILNĚJŠÍ VARTA

Dosud nejsilnější Varta

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Pro každé zařízení jsou specifické různé požadavky na energii. VARTA proto nabízí širokou škálu baterií pro každé použití. Navíc laboratoře VARTA neustále vyvíjí nové technologie, které posouvají kvalitu produktů na vyšší úroveň. Jedná se především o segment klasických spotřebních baterií, baterií do fotoaparátů, videokamer, drobné elektronické a hodinkové baterie.

Inovace v portfoliu řady Professional

VARTA flexibilně reaguje na aktuální vývoj a požadavky trhu moderních přístrojů a nabízí baterie s vysokým výkonem. Nová řada Photo Professional navíc nenabízí jen výkonné speciální baterie, ale kompletní produktovou řadu.

Moderní přístroje disponují řadou funkcí a jejich výkon se stále zvyšuje. Vše se ovšem odráží také na stále se zvyšujících nárocích na energii, kterým je obtížné vyhovět. Tento fakt platí zejména pro multimediální zařízení jako jsou například digitální foťáky, kamery, MP3 přehrávače či discmany. Tato zařízení potřebují pro svůj provoz velké množství energie. Oproti ostatním se navíc nejedná o konstantní, ale velmi nárazově se měnící spotřebu energie. Kvalitní zdroj tak musí být schopen zvládnout odběrové špičky.

Ideální volba pro digitální foťáky a MP3 přehrávače

Toto kritérium spolu s potřebou výkonného napájení přivedla značku Varta k inovaci řady Professional. Ta se navíc neomezuje jen na oblast foto/video. Nové produktové portfolio přináší optimalizované baterie pro celou digitální oblast pod označením VARTA Professional i s novým, charakteristickým designem a barvou všech produktů, která je výrazně odlišuje od ostatních. To pomůže uživateli ve snazší orientaci při výběru vhodného produktu.

“Naše produkty z řady Professional jsou primárně určeny pro produkty z oblasti foto a video. Nicméně, jsou také ideálním zdrojem energie např. pro MP3 přehrávače a discmany, které si se spotřebou elektrické energie nijak nezadají s digitálními foťáky. Inovací produktového portfolia řady Professional reagujeme na dynamicky se rozvíjející trh digitálních přístrojů a neustále vzrůstající požadavky zákazníků. Naše inovované produkty Professional opět dokazují, že naše baterie jsou nejlepší volbou pro všechny digitální přístroje,“ dodala Tereza Čučmanová, Trade Marketing Manager značky Varta.

V souladu s tímto cílem VARTA změnila nejen segmentaci řady, ale také přizpůsobila vzhled celé řady Professional zahrnující alkalické, lithiové a nabíjecí baterie. S novou nabíječkou Varta Professional (DMOC 1590,- Kč, na českém trhu v průběhu podzimu 2006), získá spotřebitel nejen prémiovou nabíječku s moderní technologií nabíjení, ale také 4 x AA nabíjecí baterii s kapacitou 2700 mAh a autoadaptér, který přijde vhod na cestách.

Stříbrný design blistrů premiové řady Professional a přehledné informace na zadní straně blistrů zajistí snadnou orientaci spotřebitele při výběru vhodné baterie, ať už se jedná o profesionála nebo amatéra.

Tiskové zprávy

Diskuse