Asus na CES 2007

CES 2007: ASUS představuje novou úroveň vizuálních zážitků

Asus na CES 2007

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Nové produkty staví do popředí práci s počítačem a digitální zábavu s velkým obrazovým rozlišením

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, předvedl na výstavě CES řadu nových produktů, které uspokojí touhu lidí po nových vizuálních zážitcích. S novou XG Station, herními notebooky i systémem pro digitální domácnost získají uživatelé nové možnosti a pocity při práci i hraní her ve vysokém rozlišení. Nové produkty jsou k vidění v South Hall 4/35166.

XG Station
Při cestování dávají uživatelé přednost tenkým a lehkým notebookům s dlouhou výdrží baterie, doma pak preferují vysoký grafický výkon, který poskytují specializované grafické karty. S XG Station mohou uživatelé využívat obojí. XG Station je světově první veřejnou ukázkou dokovací stanice s externí grafickou kartou pro notebooky. Disponuje rozhraním Express Card, USB 2.0, audio vstupem a výstupem Dolby® Headphone a představuje snadné doplnění mobilního počítače o grafický výkon stolního PC.

Herní notebooky
G1 a G2 jsou herní notebooky postavené na nejnovější technologii Intel Centrino Duo Mobile s pokročilými grafickými řešeními. Vývoj produktu byl zaměřen na potřeby skalních hráčů a představuje revoluci v mobilním hraní s vysokým herním výkonem a realistickým obrazem a zvukem. Notebooky se širokoúhlým displejem o velikosti 15,4” a 17” jsou vybaveny designérskými prvky, které umocňují celkový zážitek. Jde například o přídavný OLED displej, boční/přední reproduktory, označení herních kláves a také boční světla.

Digitální domácnost
Digitální audio/video barebone centrum ASUS Asteio D22 umožňuje uživatelům přístup k oblíbeným filmům a jejich nahrávání a přehrávání v rozlišení až 1080p. Spojuje v sobě funkce programového rekordéru Tivo, internetového serveru pro streaming médií a Core™ Duo PC, a to vše za zlomek toho, co by stál nákup samostatných částí. Tichý chod (26 dB) a atraktivní design Asteia D22 přináší skvělé digitální centrum do vašeho obývajícího pokoje.

Grafické karty
Řada výkonných grafických karet ASUS obsahuje mnoho řešení pro každý segment. Grafická karta 7600 GT/HDTI je vybavena HDMI výstupem, který přenáší video ve formátu 1080p a také 6kanálový nekomprimovaný zvuk, což jsou rozhodující vlastnosti pro PC sloužící pro přehrávání digitálních médií ve vašem domácím kinu.

Monitory
Se stále rostoucím podílem širokoúhlých displejů lze očekávat, že se 20” a 22” monitory s rozlišením 1 680 x 1 050 pixelů stanou běžným standardem. Společnost ASUS nedávno představila monitory MW221U a MW201U se širokoúhlým displejem, které uživatelům přinášejí rozlišení 1 680 x 1 050 na velké obrazovce a za velmi příznivou cenu.

ASUS na výstavě CES
Pokud toužíte po vzrušujících zážitcích při sledování obrazu s velkým rozlišením, navštivte stánek ASUS č. 35166 v South Hall. Nové produkty, například externí vysoce výkonné grafické řešení pro mobilní počítače a notebook s přídavným displejem podporovaným novým operačním systémem Windows® Vista®, a celá škála výkonných notebooků, barebone notebooků, základních desek, grafických karet, bezdrátových produktů, monitorů, řešení pro digitální domácnosti a další produkty od společnosti ASUS jsou k dispozici také na internetových stránkách společnosti na adrese http://usa.asus.com.