Kapesní počítač Acer řady c500

10. 1. 2007 19:41    Rubrika: Tiskové zprávy

Kapesní průvodce na cesty - kapesní počítač Acer řady c-500

Kapesní počítač Acer řady c500

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Podpora podnikání

Společnost Acer, čtvrtý největší prodejce na světovém trhu IT (zdroj: údaje firmy Gartner za 2. čtvrtletí 2006), představila novou generaci kapesních počítačů Acer c-500 s integrovanými funkcemi GPS. Tyto počítače, určené pro mobilní profesionální pracovníky, představují zařízení typu vše v jednom, které spojuje funkce výkonného osobního počítače s pohodlným přijímačem GPS a progresivními funkcemi.

Úplná funkčnost a design
Společnost Acer vyvinula pro mobilní uživatele přístroj c-500 GPS, který představuje dokonalou rovnováhu mezi vícefunkčním výrobkem a nízkou hmotností. Hmotnost pouhých 122 g a kompaktní provedení s rozměry 58 (d) x 108 (š) x 16,8 (v) mm zaručují nejvyšší ergonomii a naprosté pohodlí při používání. Přesné zobrazení dat na displeji a snadnou obsluhu zajišťuje jasný a vysoce kontrastní 2,8” displej, který lze v navigačním režimu ovládat konečky prstů.

Výkonný kapesní počítač
Díky bezdrátovému spojení a GPS budete mít k dispozici informace všude, kde se právě nacházíte. Chcete-li zůstat ve styku s firemní sítí nebo svými bezdrátovými zařízeními, stačí využít bezdrátové funkce přístroje Acer c-500 (Bluetooth (c510) / technologie Bluetooth a Wi-Fi (c530)) a připojit se k internetu, stáhnout si elektronickou poštu a okamžitě budete znát všechny novinky.

V novém kapesním počítači Acer GPS naleznete nejnovější operační systém Microsoft Windows Mobile 5.0, který obsahuje úplný soubor kancelářských aplikací, jako např. Pocket Outlook, MSN, E-Mail, Word, Excel a novou aplikaci Power Point Mobile.

Progresivní přijímač GPS
Přístroje řady c-500 jsou vybaveny nejlepší dostupnou technologií GPS, která zaručuje efektivní a spolehlivé navigování - přijímačem SiRF Star III LP GPS. Vysoká citlivost umožňuje rychle navázat resp. opakovaně navázat příjem a zaručuje nejvyšší přesnost při zjišťování polohy a navíc snižuje spotřebu energie.

Na kapesní počítač Acer c-500 GPS je poskytována jednoletá záruka mail-in.

Tiskové zprávy

Diskuse