Tým Consulting & Integration společnosti HP posílil

10. 1. 2007 19:39    Rubrika: Tiskové zprávy

Tým Consulting & Integration společnosti HP posílil významný odborník na oblast energetiky

Tým Consulting & Integration společnosti HP posílil

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Na pozici Solution Architect divize HP Consulting & Integration na úrovni regionu ISE (Střední Evropa, Blízký Východ a Afrika) nastoupuje pan Jiří Zeman. V nové funkci bude mít na starosti předprodejní podporu a poradenství energetickým společnostem, přičemž se bude zaměřovat především na liberalizaci trhu s energií, digitální měření spotřeby (tzv. smart metering) a problematiku účtování.

Před příchodem do společnosti HP působil pan Zeman jako zástupce ředitele společnosti SEVEn, významné české konzultantské firmy v oboru energetiky. Zde se podílel na přípravě pravidel pro liberalizovaný trh, realizaci státní energetické koncepce a návrzích privatizačních programů pro energetické a plynárenské odvětví. Jako konzultant pracoval na projektech pro Světovou banku, Evropskou agenturu pro rekonstrukci (EAR) a Mezinárodní finanční korporaci (IFC).

Pan Zeman dále působil jako mezinárodní expert pro Rámcovou konvenci OSN o změnách klimatu (UNFCC) a je certifikovaný poradce pro Českou energetickou agenturu.

Jiří Zeman vystudoval České vysoké učení technické v Praze, obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.

Ve volném čase se rekreačně věnuje outdoorovým sportům.

Tiskové zprávy

Diskuse