Wariovy minihry přicházejí na Wii konzoli

10. 1. 2007 19:48    Rubrika: Tiskové zprávy

Wariovy praštěné minihry přicházejí na Wii konzoli

Wariovy minihry přicházejí na Wii konzoli

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Teprve teď může začít pořádná párty! První sbírka Wariových miniher pro herní konzoli Wii se objeví na českém trhu již 12. ledna 2007 pod názvem Wario Ware: Smooth Moves. A to znamená? Bláznivou herní zábavu v pětisekundovém taktu pro všechny!

Zhruba 200 rychlých miniher plně využívá zabudovaný pohybový senzor nové herní konzole od Nintenda. Hráč ovládá hru výhradně tak, že správně drží a pohybuje s Wii Remote(ovladačem). Tak může opravdu každý, ať už se jedná o protřelého hráče nebo úplného nováčka bez herních zkušeností, okamžitě vstoupit do hry a vychutnat si zábavu známou již z Nintenda DS, GameCube i Game Boy Advance. Pomocí intuitivního pohybu Wii ovladačem se může Wario Ware stát jedničkou každé párty.

Ve hře Wario Ware na Vás čeká celá řada vtipných a mnohdy záludných úkolů typu chytání much, balancování s koštětem nebo nasazení zubní protézy babičce, která se posléze odmění velkým úsměvem. Před každou minihrou obdrží hráč krátké instrukce o tom, jak má Wii Remote držet a správně s ním pohybovat. Jako obvykle poskytuje šklebící se Wario hráči na každý úkol maximálně 5 vteřin než ho katapultuje do další minihry – bez ohledu na výsledek předchozího úkolu. Na své si tak přijdou hráči každé úrovně: prudký boj proti času staví jak zkušené hráče tak herní začátečníky na stejnou startovní pozici.

Plné tělesné nasazení garantuje zábavu nejen aktivním hráčům. Také přihlížející nezůstanou u tohoto miniherního divadla dlouho sedět, ale zapojí se, aby si konečně mohli sami všechno vyzkoušet. Vsaďme se, že se Wario Ware: Smooth Moves stane největším videoherním odpočinkovým hitem všech Wii hráčů. Navíc za sympatickou cenu 1499 Kč!

Datum vydání Wario Ware: Smooth Moves: 12.1.2007
Cena hry: 1499 Kč
Cena herní konzole Wii: 7990 Kč

Tiskové zprávy

Diskuse