Monitory Acer jsou připraveny na certifikaci Windows Vista

11. 1. 2007 16:18    Rubrika: Tiskové zprávy

Monitory Acer jsou připraveny na certifikaci Windows Vista

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Společnost Acer, která představuje číslo jedna v prodeji značkových LCD monitorů v oblasti EMEA (zdroj: údaje firmy BNA/Context Associates za 3. čtvrtletí roku 2006), se připravuje na plánované uvedení operačního systému Windows Vista na trh počátkem roku 2007 a nechává v současné době testovat celou nabídku LCD monitorů v rámci certifikace Windows Vista WHQL.

Nyní již všechny modely řad Acer Office, Gamers, Ferrari a Prestige včetně modelů Value s rozhraním DVI splňují požadavky Windows Vista pro certifikaci Premium. Širokoúhlé modely Acer s úhlopříčkou 22” a 26” podporují progresivní rozhraní DDC/CI (Display Data Channel/Command Interface), což je průmyslový standard, který vytváří obousměrnou komunikační strukturu umožňující uživatelům ovládat, nastavit a diagnostikovat monitor přímo z osobního počítače a tím zajistit optimální využití a přizpůsobení požadavkům uživatele.

V průběhu certifikačního procesu WHQL projde každý monitor Acer testem, při němž se ověřuje, zda může být bez problémů připojen k osobnímu počítači s operačním systémem Windows Vista. Dále bude u monitorů zkoumána jejich schopnost využívat doplňující či rozšiřující funkce systému Windows Vista. Monitory Acer LCD budou opatřeny logem "Certificated for Windows Vista", podle něhož kupující poznají, že displeje Acer dokáží zprostředkovat veškeré možnosti, které nabízí operační systém Windows Vista Premium.

Širokoúhlé monitory Acer: Seznamte se s těmi nejlepšími stránkami systému Vista
Všechny digitální modely Acer (s rozhraním DVI) jsou nabízeny v provedení s jedinečným širokoúhlým displejem, vhodným pro nejmodernější operační systémy s vysokými nároky na rozlišení s velkým počtem pixelů na palec, které jsou vhodné pro specializované profesionální aplikace. Působivé displeje 19” AL1917Csd, 22” AL2216Wsd, AL2223W, AL2251W, 24” AL2423W i ohromující displej 26” AL2623W splňují certifikaci Premium operačního systému Windows Vista.

Kromě většího pohodlí při práci, které nabízí velký displej, zobrazuje větší plocha také více informací při surfování na internetu, protože širokoúhlé monitory s úhlopříčkou 22”, 24” a 26” podporují zobrazení s poměrem stran 16:10, a tedy nabízejí dostatek místa pro zobrazení boční nástrojové lišty, záložek programu Internet Explorer 7, navigace, podokna pro náhled a podokna pro čtení v prohlížeči Explorer a ještě zbude dostatek prostoru pro kancelářské aplikace.

Monitory LCD jsou v současné době nabízeny v šesti samostatných řadách, které se vyznačují charakteristickým designem a jsou určeny jak pro soukromé, tak pro firemní uživatele. “Velké a široké” LCD monitory Acer, které poskytují veškeré přednosti širokoúhlého zobrazení a vysoké rozlišení, zaručují dokonalý obraz při použití operačního systému jako např. Windows Vista i softwaru jako např. Microsoft Office.

Tiskové zprávy

Diskuse