Partneři IBM zvyšují kvalitu dodávaného softwaru

11. 1. 2007 16:13    Rubrika: Tiskové zprávy

Obchodní partneři IBM zvyšují kvalitu a efektivitu dodávaného softwaru a systémů

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Partnerské produkty byly ověřeny na nové platformě IBM Rational Software Delivery 7.0

Společnost IBM (NYSE: IBM) oznámila integraci produktů svých obchodních partnerů na nové platformě Rational Software Delivery Platform 7.0. Softwarová řešení ověřená v rámci programu Ready for IBM Rational pomáhají zákazníkům rychleji zavádět architekturu orientovanou na služby a využívat robustní architekturu k efektivnějšímu a kvalitnějšímu dodávání softwaru a služeb.

IBM Rational Software Delivery Platform 7.0 je komplexní sada produktů a doporučených procesů, založených na platformě Eclipse, jež pomáhají zákazníkům řídit proces dodávání softwaru a systémů a upevňovat vazbu mezi IT a hlavními oblastmi podnikání firmy. Mnozí obchodní partneři IBM v rámci programu Ready for IBM Rational ověřili, že jejich produkty splňují požadavky IBM na interoperabilitu a uživatelský komfort.

Tito partneři také vyhovují nárokům programu IBM SOA Specialty, což je selektivní program, který poskytuje technickou podporu, plány rozvoje kvalifikace, obchodní a marketingovou podporu těm obchodním partnerům IBM, kteří úspěšně splní přísné technické a obchodní požadavky IBM v oblasti architektury SOA.

Tiskové zprávy

Diskuse