Expanze O2 TV přichází

16. 1. 2007 11:15    Rubrika: Tiskové zprávy

Expanze O2 TV přichází - samoinstalační balíček pro všechny!

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Společnost Telefónica O2 připravila výrazné urychlení pro ty, kteří mají zájem o jedinečnou službu O2 TV – televizi po pevné lince. Od 15. 1. 2007 bude O2 TV nabízena i se samoinstalačním balíčkem. Službu si tak zákazník po zakoupení a doručení samoinstalačního balíčku poštou může okamžitě zprovoznit sám. O2 TV se nabízí jako ideální dárek pro každého v roce 2007.

„Nabídkou samoinstalačních balíčků se snažíme vyjít vstříc požadavkům našich zákazníků, kteří mají o službu O2 TV velký zájem. Vytvořili jsme pro ně jednoduchý a rychlý způsob, jak si ji sami nainstalovat a zprovoznit. Zavedení služby se tak výrazně urychlí. Věřím, že samoisntalační balíček u této služby bude stejně žádaný a preferovaný jako samoinstalační balíček u naší služby O2 Internet Expres, kde jej v současné době využívá 99% všech zákazníků,“ říká Andrej Torriani, výkonný ředitel pro marketing společnosti Telefónica O2 Czech Republic.“

Samoinstalační balíček obsahuje detailní návod, ve kterém jsou názorně popsány jednotlivé kroky a postupy instalace. Pokud by zákazníci měli při instalaci jakékoli problémy, je jim k dispozici na bezplatném čísle 800 184 084 zákaznická podpora, která pomůže vyřešit případné další technické dotazy.

Součástí balíčku je samozřejmě špičkový modem/router DSL-584T vybavený čtyřmi ethernetovými porty, které jsou přednastaveny pro využívání jednotlivých služeb. Dva porty jsou připraveny pro službu O 2 Internet Expres, jeden port pro O 2TV. Akční cena modemu je jedna koruna.

Další nezbytnou částí balíčku je IP set-top box iCAN 3800TW od firmy ADB. Tento set-top box je duální a kromě příjmu IPTV je schopen přijímat i pozemní digitální vysílání (DVB-T).

Díky tomu odpadají starosti spojené s přechodem od analogového k digitálnímu vysílání a pořizováním dalšího set-top boxu. Set-top box obsahuje samozřejmě HDMI rozhraní, které jistě ocení majitelé nových HDTV televizorů.

Tiskové zprávy

Diskuse