Nové videoprojektory Acer DLP

18. 1. 2007 14:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer představuje čtyři nové videoprojektory DLP™ pro profesionální prezentace i domácí zábavu

Nové videoprojektory Acer DLP

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Maximální zobrazení

Společnost Acer, čtvrtý největší dodavatel počítačů na světě a největší prodejce notebooků v oblasti EMEA, tzn. v Evropě, na Středním východě a v Africe (zdroj: údaje firmy GARTNER za 1. čtvrtletí 2006), oznámila rozšíření své neobyčejně úspěšné řady digitálních projektorů o jedinečné nové přístroje DLP™.

Širokou nabídku projektorů Acer tvoří řady Professional, Value, Travel a Video, které jsou založeny na nejpropracovanější přenosné a ultrapřenosné technologii DLP™, splňující požadavky uživatelů z malých a domácích kanceláří i malých a středně velkých firem.

Nové modely PD323, PD726W, PD527W a PH730 představují významný pokrok v úsilí společnosti Acer poskytovat špičkovou techniku za příznivé ceny a nabízejí domácím i podnikovým uživatelům jedinečné technické inovace se snadným ovládáním.

Nové projektory Acer využívají inovativní technologii Acer Empowering, kvůli níž si je vybírají uživatelé, kteří požadují rychlé a jednoduché nastavení i spolehlivý provoz.

Technologie Empowering zprostředkuje rychlý přístup k často používaným funkcím a nastavením. V závislosti na modelu umožňuje praktická utilita Acer eView Management uživatelům vytvářet a ukládat profily zobrazení pro různé typy médií a scénářů na základě jejich preferencí. Obsahuje užitečné předem nastavené profily a nabízí uživatelům možnost podle potřeby upravit a vytvářet vlastní barevné profily. Acer eOpening Management je jednoduchá utilita určená pro přizpůsobení spouštěcí obrazovky a obrazovky v pohotovostním režimu, která se objeví, kdykoli je projektor zapnutý a nepřijímá vstupní signál.

Uživatelé rovněž ocení klávesu Empowering na ergonomickém dálkovém ovladači při volbě režimů zobrazení PC, Video, Bright, Theatre, Movie a User i možnost jediným stisknutím získat přístup k nejpoužívanějším volbám menu. Šikovná funkce přetáčení stránek nahoru a dolů na dálkovém ovladači je ideální při profesionálních a efektivních firemních prezentacích.

Všechny nejmodernější projektory jsou vybaveny funkcí pro přizpůsobení uvítací obrazovky. Uživatelé si mohou stáhnout obrázky přímo z osobního počítače prostřednictvím rozhraní USB a při zapnutí promítnout firemní logo či rodinnou podobenku.

Nové modely jsou vybaveny novými funkcemi včetně vstupu HDMI a bezdrátového připojení 802.11b/g, které umožňují při prezentacích dosáhnout rychlosti až 5 snímků/s, a tedy zajišťují skutečnou flexibilitu a nejvyšší účinek.

Acer PH730 – Vezměte si kino domů
Projektor Acer PH730 přichází na trh jako ideální spojení technické inovace s elegantní jednoduchostí, a tedy představuje optimální volbu pro domácí zábavu, pro níž nabízí jedinečnou kvalitu obrazu, snadnou obsluhu, vysoký výkon a bezkonkurenční užitnou hodnotu.

Projektor využívá projekční systém DLP™ a je vybaven 230W žárovkou zajišťující světelný tok 1200 ANSI lumenů a kontrastní poměr 2500:1. Je to vysoce výkonný přístroj s jedinečným rozlišením pro promítání filmů i za těch nejméně příznivých světelných podmínek.

Projektor se dvěma vestavěnými reproduktory, které dosahují kvality zvuku srovnatelné s koncertní síní, a funkcí Progressive scan (P-scan) pro zajištění kvalitního obrazového signálu nabízí nezapomenutelný zážitek srovnatelný pouze s návštěvou kina.

V úsporném režimu dosahuje hlučnost projektoru pouhých 26 dBA, a tedy vytváří tišší prostředí. Nižší spotřeba a životnost žárovky až 4000 hodin jsou zárukou úžasné zábavy na mnoho příštích let.

Acer PH730 podporuje vstupní signály VGA, NTSC, PAL, SECAM a HDTV a je vybaven mnoha porty včetně HDMI, DVI, VGA, komponentního a kompozitního vstupu a vstupu S-video, a tedy zaručuje snadné připojení k osobnímu počítači, notebooku, DVD přehrávači i herní konzoli.

Acer PD726W a Acer PD527W - Bezdrátové projektory s vysokým výkonem Projektory PD726W a PD527W jsou první plně bezdrátové projektory Acer, které podporují protokol 802.11b/g pro připojení k bezdrátové lokální síti, a tedy přijímají obrazový signál (data) z osobního počítače, který promítá obraz na projekční plochu. Tato funkce umožňuje uživatelům snadno se připojit k internetu nebo intranetu a předvádět obsah v reálném čase. Oba modely přijímají bezdrátově také zvuk, což umožňuje uživatelům se rozhodnout, zda při prezentaci použijí raději vestavěný 3W reproduktor nebo externí reproduktory.

Projektor se světelným tokem 3700 ANSI lumenů promítá obraz špičkové kvality s neuvěřitelnou přesností na vzdálenost až 12 metrů, přičemž nativní rozlišení 1024 x 768 XGA spolu s kontrastním poměrem 2500:1 zaručuje jedinečnou ostrost. Projektor PD726W je navíc vybaven technologií BrilliantColor™, která využívá nový algoritmus pro zpracování barev ke zvýšení jasu obrazu a světelného toku o více než 50% a dodává obrazu mnohem realističtější a věrnější barevné odstíny.

PD726W podporuje celou řadu multimediálních formátů včetně DVI a HDMI, umožňuje snadno připojit osobní počítače, notebooky, DVD přehrávače i herní konzole a promítat obraz s poměrem stran 16:9, což spolu s technologií P-Scan (Progressive Scan) zaručuje vynikající kvalitu srovnatelnou s filmem. Šest univerzálních zobrazovacích režimů projektoru PD726W (Bright, PC Video, Theatre, sRGB a User) zaručuje jedinečný jas obrazu v jakékoli situaci a tichý provoz (pouhých 28dBA v úsporném režimu), jakož i nízkou spotřebu a životnost lampy až 3000 hodin.

Acer PD527W, který využívá technologii DLP™ a nabízí rozlišení XGA s 1024 x 768 pixely, vysoký kontrastní poměr 2000:1 a světelný tok 3000 ANSI lumenů, je více než dostatečně vybaven k tomu, aby vaše prezentace předčily vše ostatní. Vyznačuje se jednoduchým ovládáním typu „plug and play“ s digitální lichoběžníkovou korekcí obrazu +/- 16°, která je automaticky aktivována bez nutnosti ručního nastavení. Uživatelsky příjemné menu zobrazené na displeji je určeno pro nastavení dokonalého obrazu.

Projektor PD527W je kompatibilní s HDTV, podporuje rozlišení 720p/1080i a zobrazení s poměrem stran 16 : 9. Ve spojení s technologií P-Scan (Progressive Scan) nabízí obraz ve vynikající kvalitě ve vysokém rozlišení a vytvoří neobyčejně příjemné prostředí pro domácí zábavu. Možnost volby šesti univerzálních režimů zobrazení (Bright, PC, Video, Theater, sRGB a User) zaručuje optimální výkon projektoru v jakýchkoli podmínkách.

Acer PD323 – Ultrapřenosný a ultralehký
Projektor Acer PD 323 je určený pro uživatele, kteří požadují snadno přenosný, velmi lehký projektor. Se světelným tokem 2000 ANSI lumenů je nejlepší ve své třídě a dosahuje výjimečného jasu bez ohledu na to, kde se používá. Rozlišení XGA 1024 x 768 pixelů umožňuje snadné připojení k notebooku bez nutnosti měnit rozlišení displeje, přičemž vysoký kontrastní poměr 2000:1 zaručuje neobyčejně ostrý obraz. Kompaktní provedení a minimální hmotnost pouhých 1,3 kg dokazují, že Acer PD323 představuje ideální řešení pro přednášející na cestách.

Kromě volby zobrazení s poměrem stran 4:3 (nativní) nebo 16:9 podporuje rovněž signály VGA, NTSC, PAL, SECAM a HDTV a nabízí široké možnosti připojení včetně kompozitního a komponentního rozhraní, S-Video a D-sub.

Projektor Acer PD323 je dále vybaven mnoha užitečnými funkcemi, jako např. ochranou heslem, která umožňuje obsluhovat přístroj pouze pověřeným uživatelům, a nabízí zvýšenou ochranu proti krádeži, přičemž funkce automatického vypnutí snižuje spotřebu, a tedy i náklady tím, že projektor vypne po uplynutí časového intervalu zvoleného uživatelem, v jehož průběhu nepřichází vstupní signál. Pomocí funkce Alert System, jíž lze naprogramovat prostřednictvím Acer eTimer Management, je možné nastavit odpočítávací hodiny při prezentaci. Odpočítávací hodiny a upomínky jsou zobrazovány na plátně a zvukové znamení upozorní na uplynutí zvoleného časového intervalu.

Na všechny projektory Acer je poskytována standardní dvouletá záruka typu mail-in.

Ceník:
PD527W - 34 090 Kč bez DPH/44 390 Sk bez DPH
DLP, ZOOM, XGA 1024 x 768, 2,7 kg, kontrast ‘2000:1, 3000 lumenů, 32db, DVI, Wlan

PD726W - 44 290 Kč bez DPH /61 390 Sk bez DPH
DLP, ZOOM, XGA 1024 x 768, 3,5 kg, kontrast ‘2000:1, 3700 lumenů, 32db, HDMI,DVI

PD323 - 31 590 Kč bez DPH / 41 590 Sk bez DPH
DLP, ZOOM, XGA 1024 x 768, 1,3 kg, kontrast ‘2000:1, 2,000 lumenů, 34 dB

PH730 - 39 990 Kč bez DPH / 51 890 Sk bez DPH
DLP, ZOOM, 1280 x 768, 2,3 kg, kontrast ‘2500:1, 1300 lumenů, 28db

Tiskové zprávy

Diskuse