Acer rozšiřuje řadu Value videoprojektorů

18. 1. 2007 14:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer rozšiřuje řadu Value videoprojektorů DLP™ o pět nových modelů XD1150, XD1170D, XD1270D, XD1280D a PH530

Acer rozšiřuje řadu Value videoprojektorů

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Profesionální obraz v digitální kvalitě snadno a rychle

Společnost Acer, čtvrtý největší dodavatel počítačů na světě a největší prodejce notebooků v oblasti EMEA, tzn. v Evropě, na Středním východě a v Africe (zdroj: údaje firmy Gartner za 2. čtvrtletí 2006), uvedla na trh pět nových projektorů řady Value XD1150, XD1170D, XD1270D, XD1280D a PH530, které představují ideální spojení dokonalého nástroje pro profesionální použití s využitím pro domácí zábavu v nejvyšší kvalitě.

Nové projektory Acer jsou založeny na nejdokonalejší přenosné a ultrapřenosné technologii DLP™, která splňuje požadavky segmentů domácích uživatelů, malých a domácích kanceláří i malých a středně velkých podniků.

Všechny nové projektory Acer jsou vybaveny inovativní technologií Empowering. Toto řešení, zvlášť vyvinuté pro uživatele, představuje rozhraní s intuitivním a jednoduchým ovládáním, které jim zprostředkuje rychlý přístup k často používaným funkcím a nastavením. V závislosti na modelu jsou jednotlivé projektory vybaveny mnoha utilitami, jako např. Acer eView Management, která umožňuje uživateli snadno zvolit optimální režim zobrazení pro konkrétní zobrazovaný obsah; Acer eOpening Management, která usnadňuje přizpůsobení uvítací obrazovky; Acer eTimer Management, která umožňuje používat funkci odpočítávacích hodin v průběhu prezentace a zobrazí digitální hodiny na plátně pro odpočítávání času. Jakmile na plátně uplyne nastavený čas, ozve se zvukový signál.

Přístup k technologii Empowering zprostředkuje nejen klávesa Empowering, ale i ergonomický ovladač, na němž může uživatel jediným tlačítkem volit mezi jednotlivými zobrazovacími režimy a vyvolat nejčastěji používané volby menu. Šikovnou funkci pro přetáčení stránek nahoru a dolů na dálkovém ovladači oceníte při profesionálních prezentacích, zaměřených na dosažení nejvyššího účinku.

Acer XD1150
Pro nový projektor Acer XD1150 je charakteristický styl a přenosnost, a tedy je ideální pro obchodní prezentace i domácí zábavu. Využití technologie DLP™ spolu s rozlišením SVGA 800 x 600 pixelů a kontrastním poměrem 2100:1 zaručuje projekci neobyčejně jasného obrazu ve vysoké kvalitě. Světelný tok 1800 ANSI lumenů a hlučnost pouhých 31dB (27 dB v úsporném režimu) napovídají, že s tímto projektorem dosáhnete nejúčinnějších prezentací za jakýchkoli světelných podmínek.

Acer XD1170D, XD1270D a XD1280D
Všechny tři modely s klasickým vzhledem nabízejí zcela novou úroveň světelného toku. Spojení nejmodernější technologie DLP™ (Digital Light Processing) s progresivním pětisegmentovým barevným kolečkem (místo běžného třísegmentového) a přídavným žlutým segmentem pro zlepšení barevné věrnosti umožňuje dosáhnout maximálního výkonu, rozlišení v nejvyšší ostrosti a jedinečného světelného toku za konkurenční cenu.

Všechny tři modely zaručují dokonalé prezentace, a tedy jsou ideální pro malé a středně velké podniky, které potřebují plně vybavený projektor pro střední a velké konferenční místnosti: Nativní zobrazení s poměrem stran 4:3 (kompatibilní s 16:9), rozlišení XGA 1024x768 (SVGA 800x600 u XD1170D), vysoký kontrastní poměr 2000:1 a neobyčejný světelný tok 2300 ANSI lumenů (2600 u XD1280D) jsou více než dostačující pro prezentaci s dokonalým obrazem i za nejméně příznivých světelných podmínek.

Nové projektory Acer řady Value jsou vybaveny mnoha užitečnými funkcemi:
- funkci přetáčení stránek nahoru a dolů na dálkovém ovladači oceníte při profesionálních prezentacích, při nichž chcete dosáhnout nejvyššího účinku. Ke všem uvedeným projektorům s výjimkou XD1170 je dodáváno laserové ukazovátko a myš.
- ochrana heslem zaručuje, že projektor mohou používat jen pověřené osoby, čímž je zvýšena ochrana proti krádeži
- funkce automatického vypnutí po uplynutí předem nastavené doby, v jejímž průběhu nepřichází vstupní signál, snižuje spotřebu energie, a tedy i náklady
- výstražná signalizace nastavená pomocí funkce eTimer Management: Funkce umožňuje uživatelům nastavit odpočítávání času při prezentaci. Časovací hodiny a upomínky jsou zobrazovány na plátně a zvukové znamení upozorní na uplynutí nastaveného časového intervalu.

Nabízené projektory Acer řady Value, které jsou plně kompatibilní se špičkovými notebooky, jsou vybaveny mnoha vstupy pro obrazový signál včetně DVI-I, a tedy umožňují uspořádat jedinečné prezentace ve vysokém rozlišení.

Acer PH530 – skutečné domácí kino
Kino doma se nyní stalo realitou díky projektoru Acer PH530, který je založen na progresivní technologii DLP™, nabízí rozlišení 1280 x 768 pixelů a nativní zobrazení s poměrem stran 16:9, a tedy představuje ideální řešení pro sledování filmů v původním širokoúhlém formátu. Acer PH530 je rovněž vybaven novou technologií BrilliantColor™: Tato technologie ve spojení s novým algoritmem pro zpracování barev a rozhraním HDMI zaručuje jedinečnou kvalitu obrazu, neboť zvyšuje jeho jas o více než 50 % a tím dosahuje realističtějších a věrnějších barevných odstínů.

K dalšímu zvýšení kvality přispívá špičková optika a progresivní sedmisegmentové barevné kolečko. Barevné kolečko je barevný kotouč, který generuje barvy filtrováním světla. Velký počet segmentů ve spojení s vysokými otáčkami (4x u projektoru Acer PH530) umožňuje odstranit barevnou separaci a tím dosahuje přírodních a živých barev.

Projektor Acer PH530, který podporuje vstupní signály VGA, NTSC, PAL, SECAM a HDTV, jakož i nejběžnější standardy obrazového signálu včetně HDMI a dále kompozitní, komponentní a S-video, usnadňuje připojení nejrůznějších elektronických zařízení a počítačů včetně stolních osobních počítačů, notebooků, DVD přehrávačů anebo herních konzolí.

V úsporném režimu dosahuje projektor hlučnosti 29 dBA a tím přispívá k vytvoření tiššího prostředí. Životnost lampy až 3000 hodin dokazuje, že tento projektor představuje ideální volbu pro příznivce domácí zábavy, kteří kladou důraz na elegantní jednoduchost, vysokou kvalitu obrazu, snadnou ovladatelnost a bezkonkurenční užitnou hodnotu.

Na všechny projektory Acer je poskytována standardní dvouletá záruka typu mail-in.

Tiskové zprávy

Diskuse