Lexmark X9350 s bezdrátovým a oboustranným tiskem

18. 1. 2007 14:11    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Lexmark ohromila segment menších a domácích kanceláří svým „nástrojem produktivity“ X9350 s bezdrátovým a oboustranným tiskem

Lexmark X9350 s bezdrátovým a oboustranným tiskem

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Společnost Lexmark dnes představila novou bezdrátovou kancelářskou tiskárnu Lexmark X9350 typu All-in-One s oboustranným tiskem. Tím stanovila nový standard poměru produktivity a ceny, který by uživatelé v menších a domácích kancelářích měli očekávat od inkoustových multifunkčních zařízení AIO.

Lexmark X9350
Za cenu 6.490,-* je zařízení Lexmark X9350 jediným AIO ve své třídě, které je vybaveno zabudovaným bezdrátovým připojením a automatickým oboustranným tiskem. Tiskárna X9350 také používá nové pigmentované inkousty Evercolor 2™.

„Lexmark X9350 nabízí uživatelům i zákazníkům z menších kanceláří vlastnosti, flexibilitu, kvalitu a
spolehlivost, které potřebují, aby zvládli více práce. Je to výkonné zařízení vyšší třídy, které má na dnešním trhu vysokou hodnotu,“ uvedl Najib Bahous, viceprezident společnosti Lexmark a prezident divize spotřebitelských tiskáren.

Bezdrátové připojení WiFi
Možnosti, které nabízí zabudované bezdrátové připojení zařízení Lexmark X9350, osloví současné uživatele notebooků, kteří chtějí mít možnost tisknout bez nutnosti připojení ke své tiskárně a upřednostňují volné pracovní prostředí bez zbytečných a překážejících kabelů. A pro kanceláře s více uživateli při práci na místní síti dává bezdrátové prostředí možnost tisknout z jedné tiskárny - ať už s přímým či nepřímým připojením.

Automatický oboustranný tisk
Zákazníci hledající zejména kancelářské funkce ocení automatický oboustranný tisk, který zajistí zprávám a dalším dokumentům profesionální vzhled a současně přispívá k ochraně životního prostředí tím, že šetří papír.

Technologie Evercolor 2™
Výjimečná kvalita tisku je základní potřebou většiny uživatelů menších a domácích kanceláří a s technologií Evercolor 2™ dosáhnete výsledků na profesionální úrovni. Od tisku vizitek, přes reklamní brožury až po letáky a prezentace, pigmentované inkousty Evercolor 2™ zajistí výrazné a čisté výsledky, které jsou odolné vůči vodě i proti rozmazání prsty nebo barevnými zvýrazňovači. Odolnost proti vyblednutí a syté barvy vytvářené pigmentovými inkousty Evercolor 2™ a Lexmark PerfectFinish™ fotopapírem poskytují výjimečné výsledky, které přetrvají po celá léta, a to při vynikajících tiskových nákladech.

Nevšední bílý a kovově lesklý design Lexmark X9350 skrývá masivní zařízení, které je schopné tisknout až 32 stran za minutu černobíle a 27 stran barevně.

Lexmark X9350 má také následující vlastnosti:
Různorodé požadavky uživatelů menších a domácích kanceláří na hardware:
– Podavač na 150 listů, který zabezpečuje dostatečný přísun papíru. Volitelný druhý podavač zdvojnásobuje kapacitu papíru pro ještě vyšší produktivitu.
– Samostatný vícestránkový fax a kopírka využívající automatický zásobník na 50 listů.
– 2,4palcový nastavitelný LCD display v příjemných barvách.
– 48bitový stolní barevný skener pro snadné skenování dokumentů a fotografií skenuje pro e-mail nebo tisk.
– Bezdrátové skenování z tiskárny do počítače pro zákazníky s domácí lokální sítí.
– Kompatibilita s PC/Mac pro práci nezávislou na typu operačního systému.
– Tiskové rozlišení až 4800 x 1200 dpi.
– Funkce AutoPrint pro tisk dokumentů Microsoft Office přímo z USB Flash disku s připojeným hostitelským počítačem a tiskárnou přes USB.

Lexmark software pro maximální výkon:
- Exkluzivní software Productivity Suite společnosti Lexmark usnadňuje uživatelům dosáhnout množství různých formátů tiskových a elektronických dokumentů a zahrnuje vytváření a vyhledávání PDF a skenování vytištěných dokumentů do přepisovatelného formátu.
- Lexmark webové příslušenství pro tisk specifických obsahů z internetu.
- Exclusive Lexmark Fast Pics Software umožňuje uživatelům snadno zvětšovat, tisknout a spravovat své fotografie.

Foto vybavení pro rychlé a kvalitní výsledky:
– Bezokrajový tisk fotografií formátu 10 x 15 cm
– Bezdrátový tisk fotografií z mobilního telefonu přes Bluetooth využívající přídavný adaptér.
– Tisk přímo z paměťových karet, PictBridge™ přímé připojení pro kamery a USB Flash disky.
– Černobílé nebo barevné kopie rychlostí až 27 stránek za minutu černobíle a 26 barevně.**
– Pigmentové inkousty Evercolor 2™ užívané spolu s fotopapírem PerfectFinish pro odolné, vysoce kvalitní fotografie schopné přetrvat v rámečku až 100 let a až 200 let v albu.

Předpokládaná koncová cena Lexmark X9350 je 6.490,- Kč *

** Veškeré ceny, funkce, specifikace a schopnosti mohou být změněny bez předchozího upozornění.
** Všechny uvedené ceny jsou předpokládané koncové ceny v korunách bez DPH. Skutečné ceny se mohou lišit.
** Při tisku a kopírování v režimu konceptu, nezahrnuje dobu podávání papíru.

Tiskové zprávy

Diskuse