LCD Prestigio P5200W pro Windows Vista

Prestigio uvedlo širokoúhlý 20“ LCD monitor připravený na Windows Vista

LCD Prestigio P5200W pro Windows Vista

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Společnost Prestigio uvedla na český a slovenský trh moderní širokoúhlý 20“ LCD monitor Prestigio P5200W.

Prestigio P5200W je stylový širokoúhlý 20,1” LCD monitor s lesklým displejem, který byl navržen tak, aby poskytoval maximální výkon jak pro firemní, tak i domácí uživatele. Tento monitor najde uplatnění zejména při zobrazování náročné grafiky a obrázků ve vysoké kvalitě. Stejně tak se hodí pro nejrůznější každodenní práci v kanceláři.

Uživatelé díky tomuto monitoru mohou plně využít doplňky nového operačního systému Windows Vista, jako je například Windows Sidebar – postranní panel na pracovní ploše OS Windows Vista - který organizuje takzvané gadgets (mini programy) poskytující různé informace a umožňující přístup k často využívaným nástrojům.

V porovnání s běžnými TN panely nabízí Prestigio P5200W širší pozorovací úhly - až 180° (max) v horizontální i vertikální rovině. Díky tomu uživatel získává jasný a ostrý obraz z jakéhokoliv úhlu. Další výhodou je možnost zobrazit velké množství textu (2 standardní A4) a obrázků, což uživatelé ocení především při práci s kancelářskými aplikacemi a při úpravě rozměrných digitálních fotografií.

K vysoké zobrazovací kvalitě napomáhá vynikající kontrast 700:1 (max) a velmi vysoké rozlišení WSXGA+ (1680x1050) umožňující zobrazit až 16,7 miliónů barev. Monitor má dva vestavěné reproduktory s výkonem 3 W a oba v současnosti nejrozšířenější konektory pro přenos signálu D-Sub a DVI. Přehledné mnohojazyčné ovládací menu zaručuje snadnou navigaci při nastavování parametrů monitoru.

Design Prestigio P5200W je striktně pracovní a převládá u něj klasická kombinace černé a stříbrné barvy. Postaven je na elegantním a prostorem šetřícím stojanu.

Na monitor Prestigio P5200W je poskytována tříletá záruka.