Internetový obchod Sony Ericsson s novou tváří

23. 1. 2007 15:34    Rubrika: Tiskové zprávy

Internetový obchod Sony Ericsson: v novém roce s novou tváří

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

V lednu 2007 prošel specializovaný internetový obchod www.sonyericsson-shop.cz velkými změnami. Cílem těchto proměn bylo sjednocení designu a produktového názvosloví s oficiálními stránkami Sony Ericsson, zvýšení zákaznického komfortu obsluhy, zpřehlednění uživatelské orientace a zefektivnění celkové úrovně informačního servisu. Velmi zajímavou novinkou je také možnost odběru tzv. RSS kanálů. Zákazník je pak trvale informován o aktuálním dění v e-shopu, produktových novinkách, akčních nabídkách nebo slevách. Neunikne mu tak žádná důležitá informace o produktech Sony Ericsson.

Profesionální internetový obchod www.sonyericsson-shop.cz nabízí svým zákazníkům kompletní portfolio výrobků značky Sony Ericsson včetně širokého výběru příslušenství a dalších doplňků. Profesionální tým zaměstnanců je nakupujícím schopen poskytnout i velmi kvalitní poradenství a plnohodnotný informační servis. Mezi výhody internetového obchodu patří i možnost objednání zboží on-line za výhodné internetové ceny a jeho následné vyzvednutí v jedné z více než 80 partnerských prodejen po celé České republice.

Internetový obchod www.sonyericsson-shop.cz je v provozu od léta loňského roku. Pro Sony Ericsson jej v České republice zajišťuje společnost NetCommerce.