Nintendo DS Actionloop

29. 1. 2007 10:50    Rubrika: Tiskové zprávy

Kuličky z Actionloop se začaly sypat 26. ledna 2007

TISKOVÁ ZPRÁVA – v původním znění

Popadněte stylus a užijte si akční logickou hru s názvem Actionloop, která je připravena pro Nintendo DS. Zapojte svůj postřeh, šikovnost a strategické schopnosti a snažte se eliminovat barevné kuličky, které se řítí různě pokroucenými cestičkami. Actionloop byl v Evropě uveden , 26. ledna 2007.

Actionloop, jeden z posledních titulů řady Nintendo Touch! Generations, je zábavná hra pro každého bez ohledu na věk a hráčské zkušenosti. Plně se zde uplatní výhody dotekové obrazovky, po které se koulí barevné kuličky. Úkolem hráče je jejich eliminace – pomocí stylusu vytváří kombinace minimálně tří kuliček stejné barvy. Klíčové je načasování akce a její přesnost; kuličky se totiž pohybují velmi rychle a musí být eliminovány dříve, než se dokutálí na konec své dráhy. Důležité je tedy postupovat co nejefektivněji; například řetězová eliminace odstraní najednou několik barevných kombinací. Hra Actionloop je vhodná pro každého a nabízí celkem čtyři herní režimy, které testují hráčovy strategické schopnosti.

I když hra Actionloop vypadá jednoduše, není její dokončení tak snadné, jak by se na první pohled mohlo zdát. Pokud si tedy rádi namáháte své mozkové závity nebo si jenom chcete procvičit svůj postřeh a strategické myšlení, určitě se budete s Actionloop skvěle bavit.

Cena hry Actionloop: 999 Kč
Cena herní konzole Nintendo DS Lite: 4990 Kč
Datum uvedení na trh: 26. listopadu 2006

Tiskové zprávy

Diskuse