Více informací na O2 Active

26. 1. 2007 10:54    Rubrika: Tiskové zprávy

Více informací na O2 Active

TISKOVÁVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Dopravní zpravodajství zdarma na O2 Active

Od 1. 2. bude dopravní servis rozšířen o Zpravodajství z D1. Tato novinka, kterou zákazníci díky současným sněhovým podmínkám jistě ocení, rozšiřuje dopravní zpravodajství z nejpoužívanějších tras České republiky. Díky tomuto zcela novému kanálu, budou mít uživatelé portálu O2 Active nejaktuálnější přehled o dopravních nehodách a jiných komplikacích, stejně jako o místech měřených radarem na dálnici D1, ještě před tím než vyrazí na cestu. Navíc si tuto službu mohou zákazníci vyzkoušet po celý únor zdarma. Od 1.3. bude jedna SMS s dopravními informacemi stát stejně jako ostatní SMS dopravní zprávy - 2,80 Kč včetně DPH. Aktivovat zpravodajství z dálnice D1 lze zasláním SMS ve tvaru A D1 na číslo 999888 a následně deaktivovat zasláním SMS ve tvaru D D1 na stejné číslo.
MMS zpravodajství z O2 Extraligy

Další novinkou, kterou si zákazníci O2 budou moci v únoru zdarma vyzkoušet je MMS hokejové zpravodajství. Tomu, kdo má službu aktivovanou přijde třikrát týdně, vždy po skončení kola souhrnná MMS s tabulkou, přehledem a podrobnými statistikami kola. V přehledu jsou výsledky, střelci a asistence s časovým udáním, vyloučení, góly v přesilovce/oslabení, rozhodčí a návštěva. Službu lze objednat zasláním SMS ve tvaru A ELH na číslo 999888. A deaktivovat odesláním SMS ve tvaru D ELH. Po skončení promo období, tedy od 1.3.2007 bude cena každé MMS 6,90 Kč včetně DPH.
Kombinované týmové zpravodajství O2 ELH

Od 1.2. bude spuštěn zcela nový Informační kanál každého z klubů ELH. Jedná se o službu, kdy jsou formou SMS zasílány nejdůležitější zprávy z konkrétního klubu, jako jsou zranění, přestupy a průběžné informace o stavu zápasů týmu po první a druhé třetině. Následně po skončení utkání je zaslána MMS s konečným výsledkem, střelci a asistencemi, vyloučeními, góly v přesilovkách a oslabení, rozhodčími, návštěvností a vyjádřeními trenérů. Službu lze objednat zasláním SMS na číslo 999888 v následujícím tvaru. Ceny služeb jsou 1,20 Kč za SMS a 4,90 Kč za MMS.
Tým - Aktivace - Deaktivace
Kladno - A TYM KLA - D TYM KLA
Sparta - A TYM SPA - D TYM SPA
Vítkovice - A TYM VIT - D TYM VIT
Třinec - A TYM TRI - D TYM TRI
Vsetín - A TYM VSE - D TYM VSE
Litvínov - A TYM LIT - D TYM LIT
Znojmo - A TYM ZNO - D TYM ZNO
Zlín - A TYM ZLI - D TYM ZLI
Slávie - A TYM SLA - D TYM SLA
Pardubice - A TYM PCE - D TYM PCE
Plzeň - A TYM PLZ - D TYM PLZ
Liberec - A TYM LIB - D TYM LIB
České Budějovice - A TYM CEB - D TYM CEB
Karlovy Vary - A TYM KVA - D TYM KVA
SMS servis pro sázkaře

Poslední hokejovou novinkou spuštěnou od února je SMS výsledkový servis pro sázkaře. Po každém jednotlivém zápase bude odeslána SMS obsahující výsledek, stav po třetinách, čas a střelce prvního gólu. Službu lze objednat zasláním SMS ve tvaru A SAZ a následně deaktivovat zasláním SMS ve tvaru D SAZ na číslo 999888. Cena jedné SMS je 1,20 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse