Star Fox opět zachraňuje galaxii

29. 1. 2007 10:54    Rubrika: Tiskové zprávy

Star Fox opět zachraňuje galaxii

Star Fox opět zachraňuje galaxii

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Akční jednání, prvotřídní grafika a nervy drásající napětí – nic jiného nelze očekávat od dobyvatele vesmíru Foxe McClouda. Nyní se postaví chytrý velitel a jeho zvířecí společníci ještě jednou k boji. Neboť 26. ledna 2007 vychází Star Fox Command pro Nintendo DS – a zve všechny fanoušky kosmických dobrodružství, aby mu pomohli osvobodit galaxii od vesmírné chátry.

Řízení prostřednictvím dotekového pera a dotekové obrazovky dělá z akční střílečky pokrokový sci-fi zážitek první třídy. Nintendo DS piloti se mohou těšit na závratné lety v kosmickém kluzáku a musí se postarat se o to, aby na konci opět zvítězilo dobro. Ve vesmíru vládne násilí a obyvatelé Systému Lylat se opět musí postavit proti zdánlivě nepřemožitelnému protivníkovi. To není pro tým velitele Foxe nic nového. Nenechte se tedy dlouho prosit a připravte svůj kosmický kluzák k odletu, abyste se postavili do boje s vetřelci. Ale pozor! Pokud hráč řídí při napínavých bojích své hrdiny neprozíravě, je Star Fox jednotka ztracena.

Ať budete hrát sami nebo s přáteli nebo on-line, poznáte, že pokračování oblíbené Star Fox ságy je opět akční bomba, při které bude všechno kolem létat.

Cena hry Star Fox: 999 Kč
Cena herní konzole Nintendo DS Lite: 4990 Kč
Datum uvedení na trh: 26. listopadu 2006

Tiskové zprávy

Diskuse