AT Computers nabízí PC s Windows Vista

30. 1. 2007 12:05    Rubrika: Tiskové zprávy

AT Computers, největší výrobce počítačů v ČR, nabízí první PC s českou Windows Vista

AT Computers nabízí PC s Windows Vista

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost ATComputers uvedla jako první na český trh počítače s novým operačním systémem Windows Vista. Její počítače AutoCont, COMFOR, TRILINE a multimediální centra X-Play budou zákazníkům dostupné již od 3. února 2007.
Počítače značky COMFOR nabídnou operační systém Windows Vista v rámci oblíbených řad Happy a Diablo, určených zejména pro domácí uživatele. K dostání budou jak v rámci akčních nabídek, tak i jako počítače montované na zakázku podle požadavků a potřeb zákazníka. Ceny PC COMFOR s novým operačním systémem začínají na 16 700 Kč včetně DPH.

V rámci počítačů TRILINE se s Windows Vista uživatelé setkají u modelových řad Hobby, což jsou multimediální počítače určené jak pro domácí využití, tak i pro kancelář a Profi, což jsou počítače určené zejména k nasazení ve firmách a organizacích všech velikostí.

Nový operační systém bude dodáván také s počítači AutoCont OfficePro a AutoCont Alivio a s multimediálními centry X-Play.

Počítače COMFOR ve variantách pro domácí i firemní použití jsou k dostání ve 150 prodejnách COMFOR po celé ČR a 54 prodejnách na Slovensku. Počítače TRILINE jsou k dispozici u smluvních partnerů této značky. Počítače AutoCont jsou k dispozici v rámci stejnojméné prodejní sítě.

Windows Vista přináší do počítačů nové uživatelské rozhraní, možnost okamžitého vyhledávání, snažší organizování dat a bezpečnější online připojení a práci na Internetu.

Tiskové zprávy

Diskuse