Acer připravuje cestu pro velkoformátové displeje

5. 2. 2007 16:49    Rubrika: Tiskové zprávy

Tři úžasné nové širokoúhlé displeje rozšiřují širokoúhlou vizi Acer

Acer připravuje cestu pro velkoformátové displeje

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Acer, čtvrtý největší prodejce na světovém trhu IT (zdroj: údaje firmy Gartner za 2. čtvrtletí roku 2006), dnes představila tři nové jedinečné přírůstky neobyčejně úspěšné řady Office, jíž tvoří velké širokoúhlé monitory. Tyto přístroje jsou určeny pro profesionální i domácí uživatele, kteří požadují velmi kvalitní širokoúhlé displeje s vynikajícím poměrem ceny a výkonu na pixel pro efektivní práci na velké obrazovce.

Tři nové monitory AL2223W, AL2423W a AL2623W dokazují oprávněnost celosvětového uznání, jež si společnost Acer vysloužila spojením nejmodernějších technologií a ergonomického designu s vysokým výkonem, a nabízejí jedinečnou příležitost zapojit se do širokoúhlé revoluce.

Neobyčejně úspěšná řada Acer Office, jíž tvoří plně vybavené 17“ až 20“ širokoúhlé displeje, je v současné době rozšířena o tři nové širokoúhlé monitory – výjimečné 22” AL2223W a 24” AL2423W a naprosto ohromující 26” AL2623W. Tyto přístroje nabízejí jedinečné řešení pro náročnou práci s několika aplikacemi najednou, dokonalý obraz a současně i podporu nejnovějších operačních systémů i specializovaných profesionálních aplikací, které vyžadují vysoké rozlišení v pixelech na palec.

Kompaktní monitor AL2223W s úhlopříčkou 22“, který zaručuje nejvyšší produktivitu, představuje dokonalé spojení výkonu velké obrazovky s tenkým kompaktním provedením. Displej, který nabízí zobrazení s poměrem stran 16 : 10, široký úhel pohledu 170° a optimální počet pixelů na palec 90.2 (PPI), rovněž podporuje funkce vyhledávání a nástrojové lišty Windows Vista™. Usnadňuje tedy práci uživatelům a zvyšuje jejich produktivitu, umožňuje příznivcům médií a profesionálním uživatelům sledovat několik aplikací současně a tím dosáhnout většího zážitku ze zábavy nebo urychlit práci.

Realisticky věrný obraz je zajištěn krátkou dobou odezvy 5 ms, zatímco vynikající kontrastní poměr 700:1 a svítivost 300 cd/m² zaručují jasné barvy a ostré detaily při sledování médií i při práci s datovými aplikacemi. Monitor AL2216W představuje skutečně hospodárné řešení pro domácí i kancelářské využití. Řada Acer Office se nyní rozrostla o další přírůstek – nápadný 24” model AL2423W. Tento širokoúhlý displej nabízí vysokou produktivitu a efektivitu firmám s neobyčejně velkými nároky, které dávají přednost dlouhodobé investici s krátkou návratností.

Velký formát displeje AL2423W nabízí dokonalý obraz s vyšším rozlišením a počtem pixelů na palec, a tedy je ideální pro specializované aplikace. Širokoúhlý 24” displej s nativním rozlišením 1920 x 1200 WUXGA a 94,1 (PPI) zobrazí větší množství dat s vyšší přesností, a tím umožňuje zvýšit produktivitu a efektivitu práce při zachování naprostého pohodlí.

AL2423W, který je navržen pro dosažení nejlepších výsledků, spojuje inovativní technologii panelu PVA s kontrastním poměrem 1000:1 a svítivostí 500 cd/m². Širokoúhlý 24” displej s úhlem pohledu 178° a krátkou dobou odezvy 6 ms zaručuje dokonalý obraz s ostrými obrysy. Tento inteligentní 24” monitor je dodáván se softwarem Acer GridVista™, který na displeji automaticky uspořádá až čtyři okna pro práci s více aplikacemi.

Jestliže chcete získat širší pohled na svět a vyšší užitnou hodnotu, AL2623W představuje ideální volbu. Úžasný 26” širokoúhlý displej, který spojuje nejmodernější technologii panelu PVA s jedinečným kontrastním poměrem 1000:1, širokým úhlem pohledu 178° a svítivostí 500 cd/m², nabízí bezkonkurenčně jasný a ostrý obraz i vysokou užitnou hodnotu.

Monitor AL2623W s nativním rozlišením 1920 x 1200 WUXGA a 88,7 pixely na palec (PPI) je dokonale vybaven na práci s nejnovějšími finančními a technickými aplikacemi. Širokoúhlý 26” displej, který představuje naprosto výjimečný doplněk kancelářského prostředí, zaručuje pohodlné čtení velkého množství dat a barevný obraz ve vysokém rozlišení při práci s multimediálními aplikacemi.

Oba modely jsou nabízeny v neobyčejně atraktivním barevném provedení titanově stříbrné, které je vhodné do domácnosti i do kancelářského prostředí. Řada Acer Office zaručuje spolehlivost a pohodlí a současně i snadné nastavení, přičemž ovládací prvky zprostředkují okamžitý přístup i k těm nejnáročnějším režimům zobrazení. Všechny tři modely jsou vybaveny vestavěnými reproduktory, napájecím zdrojem a digitálním rozhraním s podporou technologie HDCP.

Na LCD monitory Acer je poskytována tříletá záruka typu mail-in.

Tiskové zprávy

Diskuse