Multimediální přehrávače Mvix

5. 2. 2007 15:37    Rubrika: Tiskové zprávy

Multimediální přehrávače Mvix

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Konec vypalování v Čechách aneb Multimedia Player Mvix jako centrum domácí zábavy

UMAX uvádí na český trh dvě novinky, které potěší srdce většiny fanoušků internetu a multimédií a kteří si doteď dělali starosti s ukládáním nahromaděných fotek, filmů a hudby. S modely MV5000U a MX760HD si nyní maximálně vychutnáte sledování filmů, stažených z internetu nebo zazálohovaných přímo z DVD. A navíc v perfektní zvukové i obrazové kvalitě.
Multimediální přehrávače Mvix přicházejí na český trh. Stačí vložit libovolný 3,5“ IDE disk.

Obě novinky na trhu spojuje kromě skvělého designu a použitých materiálů uživatelsky příjemná obsluha s dálkovým ovládáním a vestavěným LCD panelem. Montáž pevného 3,5“ disku nebyla nikdy jednodušší a jistě potěší velice snadný upgrade nových verzí Firmwaru.
Základní model MV5000U je osazen čipem Sigma 8511, který rozšifruje většinu video formátů jako MPEG1/2, Div3.11, Div4.0, Div5.0, Divx, Xvid, DVD(IFO, VOB) nebo VCD(DAT). Poradí si i s audio formáty AC3, MP2, MP3, DTS pass through, Ogg, WMA, MPGA, MPA a v neposlední řadě s obrázky ve formátu JPG i PNG. Samozřejmostí je podpora titulků ve formátu SRT, SUB a SMI. Kvalitní obraz na televizi nebo LCD umožní kompozitní nebo komponentní výstup ( podpora 480p,720p,1080i). Pokud toužíte po zvuku 5.1, stačí využít vestavěný optický výstup. Zajímavostí je zabudovaný FM Trasmitter pro bezdrátový přenos hudby. Stačí naladit předem definovanou frekvenci na svém rádiu.
Náročnější fanoušci zřejmě sáhnou po modelu MX760HD, jehož srdce tvoří procesor Sigma 8621 a který již zvládne zpracovat High Definition formáty včetně WMV9 a ASF. Tento přehrávač snadno zabudujete do stávající lokální sítě doma nebo v kanceláři. K tomu lze použít buď kabel (Ethernet 10/100) nebo Wireless LAN (802.11B/G). Zařízení si tak může „sáhnout“ na veškeré filmy, MP3 a fotky na počítačích, které jsou v dané chvíli na této síti dostupné. Tuto funkci nazýváme „Streaming“. Nejvyšší kvalitu obrazu (až 1080p) ve spojení s příslušným zobrazovacím zařízením zajistí digitální DVI konektor. Určitě oceníte také tzv. USB Host funkci, dovolující připojit např. Flash disk nebo jiné externí USB zařízení.
Cena modelu MV5000U je stanovena na 3.999 Kč včetně DPH. Model MX760HD je k dostání za 5.999 Kč včetně DPH.
V ceně je jako příslušenství dálkové ovládání, stojánek, AC adapter, A/V kabel, USB kabel, brašna (MV5000U) a WiFi anténa (MX760HD). Pevné disky nejsou součástí dodávky. Umax tak chce dát maximální prostor pro individuální potřeby každého uživatele.

Tiskové zprávy

Diskuse