Kapesní navigátor Acer c500

6. 2. 2007 20:13    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Acer, čtvrtý největší prodejce na celosvětovém trhu IT (zdroj: údaje společnosti Gartner za 4. čtvrtletí 2006), dnes oznámila, že přenosný navigátor c500 získal cenu iF (International Forum) za design v kategorii počítačů pro rok 2007. Cena iF, která vznikla v roce 1953, je považována za synonymum vynikajícího designu a stala se celosvětově uznávanou soutěží, která určuje vývoj designu. Společnost Acer klade velký důraz na design výrobků IT, který nabízí zákazníkům dokonalejší využitelnost, vyšší přidanou hodnotu a pohodlnější ovládání.

Kapesní navigátor Acer c500

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Přenosný navigátor řady Acer c500 je ideální pro profesionální uživatele s vysokými nároky na plně vybavený, snadno ovladatelný přístroj PDA, který by splňoval jejich požadavky na kapesní počítač a navigaci GPS. Tenké a elegantní provedení spolu s hmotností pouhých 122 gramů a grafickým rozhraním s intuitivním ovládáním dodává přístroji c500 styl, zatímco speciální ochranná vrstva zajišťuje zvýšenou odolnost proti ultrafialovému záření a přispívá k delší životnosti. Kompaktní provedení s integrovanou anténou a zadní stěna přizpůsobená k pohodlnému držení zajišťují bezpečnou manipulaci. Sada do auta je vyrobena z materiálů, který tlumí nárazy. Může být napájena dvěma typy baterií a umožňuje rychle přeměnit přístroj Acer c500 na univerzální navigační zařízení. Stínítko přístroje lze snadno nasadit nebo sejmout a spojovací kabely je možné vést drážkou, která je k tomu účelu určena. Přesné zobrazení dat a snadnou obsluhu zajišťuje jasný a vysoce kontrastní 2,8” displej, který můžete v navigačním režimu ovládat konečky prstů.

Cena iF podle Mezinárodního fóra iF dokazuje, že oceněný výrobce klade důraz na inovace a je připraven se střetnout s konkurencí. Tato cena rovněž představuje symbol kvality výrobku a služeb. Značka iF navíc usnadňuje rozhodování kupujícím, kteří kladou důraz na kvalitní design. Mezinárodní odborná porota udělila pro rok 2007 cenu iF za design 756 výrobkům z celkem 2293 přihlášených výrobků z 35 zemí.

Tiskové zprávy

Diskuse