Příslušenství Sony Ericsson rozšiřuje možnosti mobilních telefonů

7. 2. 2007 23:27    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Sony Ericsson dnes představila novou kolekci příslušenství, které usnadňuje každodenní používání mobilního telefonu v kanceláři, na cestách, v automobilu i doma:

Příslušenství Sony Ericsson rozšiřuje možnosti mobilních telefonů

•Bluetooth Headset HBH-PV702
•Bluetooth Headset HBH-PV710
•Automobilová handsfree sada HCB-120
•Stojánek CDS-65

Bluetooth Headset HBH-PV702
Bezdrátový headset HBH-PV702 nabízí vysoký výkon a čistý zvuk. I přes kompaktní rozměry a nízkou hmotnost umožňuje na jedno nabití baterie až 8 hodin hovoru a výdrž až 200 hodin v pohotovostním režimu.
Tmavě šedý headset HBH-PV702 bude k dispozici s vyměnitelnými kryty v bílé a černé barvě v průběhu druhého čtvrtletí tohoto roku .
Parametry

• Hmotnost: 14 g
• Rozměry: 61 mm x 18 mm
• Barva: tmavě šedá, černý a bílý kryt
• Doba hovoru: až 8 hodin
• Pohotovostní doba: až 200 hodin
• Profily: Bluetooth Headset nebo Handsfree 1.2
Obsah balení

• Bluetooth Headset HBH-PV702
• Dva vyměnitelné kryty
• Nabíječka CST-61
• Uživatelská příručka

Bluetooth Headset HBH-PV710
Bezdrátový headset klasické konstrukce HBH-PV710 nabízí velmi vysoký výkon – na jedno nabití baterie vydrží až 12 hodin hovoru a až 300 hodin v pohotovostním režimu. Snadné nošení náhlavní soupravy mezi hovory umožňuje dodávaná šňůrka na krk.
Stříbrno-šedivý headset HBH-PV710 bude k dispozici s vyměnitelnými kryty v červené a hnědé barvě na konci prvního čtvrtletí tohoto roku .
Parametry
• Hmotnost: 14 g
• Rozměry: 61 mm x 18 mm
• Barva: Stříbrno-šedivá s červeným a hnědým krytem
• Doba hovoru: až 12 hodin
• Pohotovostní doba: až 300 hodin
• Profily: Bluetooth Headset nebo Handsfree 1.2
Obsah balení
• Bluetooth Headset HBH-PV710
• Dva vyměnitelné kryty
• Šňůrka na krk
• Standardní nabíječka
• Uživatelská příručka

Automobilová handsfree sada Sony Ericsson HCB-120
Kompaktní automobilová handsfree sada HCB-120 je navržena tak, aby zajišťovala maximálně bezpečnou jízdu a zároveň pohodlné telefonování při řízení. HCB-120 nevyžaduje žádnou instalaci, pouze se připne na sluneční clonu auta.
Na čele přístroje je umístěn digitální displej, který zobrazuje například jméno volajícího. HCB-120 má integrován pohybový senzor, který zajišťuje správné otočení textu na displeji v závislosti na poloze, ve které se handsfree nachází. Výkonné zařízení nabízí až 24 hodin hovoru a pohotovostní dobu až 450 hodin na jedno nabití baterie. Design přístroje a jeho kompaktní rozměry umožňují snadné použití nejen ve vozidle, ale i v kanceláři nebo doma.
Automobilová handsfree sada Sony Ericsson HCB-120 bude k dispozici v průběhu druhého čtvrtletí tohoto roku.

Stojánek CDS-65
Stojánek CDS-65 umožňuje rychlý přenos nebo synchronizaci dat mezi počítačem a telefonem prostřednictvím datového USB kabelu. Připojením handsfree uživatel získá možnost souběžného vyřizování hovorů a přenosu dat. Telefon je zároveň po celou dobu nabíjen.
Stojánek Sony Ericsson CDS-65 bude k dispozici v průběhu druhého čtvrtletí tohoto roku.