ASUS TA-66 case - nové barevné varianty

8. 2. 2007 14:02    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, rozšiřuje řadu počítačových skříní TA-66, která nabízí vynikající řešení pro chlazení komponent a jednoduchou montáž, o další barevnou kombinaci. Nová skříň TA-668 s jasně žlutým a černým krytem přináší uživatelům osvěžující změnu pro zahájení nového roku.

ASUS TA-66 case - nové barevné varianty

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Dokonalé řešení chlazení komponent
Řada TA-66 je vybavena vším, po čem touží všichni počítačoví nadšenci. Přední a zadní ventilátory o velikosti 120 mm zajišťují účinné proudění vzduchu pro odvod tepla při nižších otáčkách a tedy také tišší provoz počítače. Boční větrací otvory se vzduchovými kanály přivádějí chladný vzduch k procesoru a grafické kartě, zatímco spodní větrací otvory posilují ventilaci kolem pevného disku. Promyšlená konstrukce chlazení umožňuje dlouhý nepřetržitý provoz nejvýkonnějších procesorů od Intelu i AMD a zvyšuje tím celkový výkon a stabilitu systému.

Snadná montáž
Diskové mechaniky lze snadno uchytit i bez použití šroubů díky speciálním držákům. A navíc na bočních panelech jsou použity pouze takové šrouby, které lze jednoduše ručně dotáhnout. Toto zaručuje snadnou výměnu součástí a údržbu počítače. Pružinou ovládaná dvířka umožňují rychlý přístup k optickým mechanikám. Inteligentně umístěné USB porty nabízejí možnost připojení několika USB zařízení najednou, aniž by si jejich konektory navzájem překážely.. To vše dělá z řady TA-66 ideální řešení pro domácí kutily.

Základní technické parametry:
Rozměry: 190 x 430 x 450 mm (WxHxD)
MB Form Factor: ATX;mATX
Drive Bays:
External 5.25” x 4
External 3.25” x 1
Internal 3.25” x 4
Systém větráků:
Rear: 80/120mm Fan x 1
Front: 80/92/120mm Fan x 1
CPU air-duct x 1
Rozšiřující sloty: 7
Přední I/O porty:
USB x 2
Audio x 2

Tiskové zprávy

Diskuse