iiyama představuje širokoúhlý monitor ProLite E1900WS-1

9. 2. 2007 23:54    Rubrika: Tiskové zprávy

Jako odezvu na rychle rostoucí poptávku spotřebitelů po širokoúhlých formátech obrazovky představuje společnost iiyama širokoúhlý monitor ProLite E1900WS-1. Díky poměru stran 16:10 se tento model vyznačuje větším prostorem pro horizontální zobrazení. Ve spojení s vynikajícími parametry je tedy ideální volbou pro multimediální aplikace, hraní her a sledování filmů.

iiyama představuje širokoúhlý monitor ProLite E1900WS-1

Monitor ProLite E1900WS-1 nabízí podstatně větší horizontální zobrazovací prostor než konvenční monitory. Poskytuje ostrý kontrastní poměr 700:1, jas 300 cd/m2, rozteč pixelů 0,2835, nativní rozlišení 1440 x 900 a široký pozorovací úhel 150°/140°. Díky ultra rychlé době odezvy 5 ms (black-to-black) zajišťuje tento monitor hladké přehrávání pohyblivých obrazů.

Model ProLite E1900WS-1 poskytuje ostré a čisté zobrazení textu a živé podání barev. Snadno ovladatelné OSD ("on-screen display") menu je k dispozici v 9 jazycích. V těle monitoru jsou navíc vestavěné vysoce kvalitní multimediální reproduktory. Barevné provedení může být buď černé nebo stříbrné.

Monitor ProLite E1900WS-1 je na českém trhu k dostání za doporučenou maloobchodní cenu 6 650,-Kč.