OKI C3500 Printing Solutions

12. 2. 2007 11:24    Rubrika: Tiskové zprávy

OKI Printing Solutions představuje nová multifunkční zařízení řady C3500 – nejmenší, nejrychlejší a cenově nejdostupnější A4 barevné multifunkční přístroje, které v sobě spojují funkce špičkového tisku, kopírování, skenování a faxování. Modely z řady C3500 MFP s plnou multifunkční výbavou jsou díky nízké cenové hladině dostupné firmám všech velikostí.

OKI C3500 Printing Solutions

Multifunkční zařízení řady C3500 přinášejí nejrychlejší tisk ve své kategorii – až 16 barevných a 20 černobílých stránek za minutu (u modelu C3530 MFP). Stojí za zmínku, že řada C3500 MFP je až čtyřikrát rychlejší než mnohem dražší čtyřprůchodové laserové produkty stejné kategorie. Vysoká rychlost doplněná vysokou povolenou měsíční zátěží, až 35 000 stran, přináší jedinečnou produktivitu a zajišťuje uživatelům tisk dokumentů bez jakýchkoliv kompromisů.

Špičková kvalita tisku je založena na unikátní technologické platformě High Definition Color a využívá víceúrovňovou digitální LED technologii ProQ2400.

Kromě rychlosti a flexibility nové modely vynikají jednoduchým a odolným provedením, ve kterém se snoubí styl a funkčnost. Technicky vycházejí z barevných tiskáren řady C3000, které v Japonsku obdržely prestižní cenu za design „Good Design Award“.

Všechny modely jsou malé, kompaktní a šetří tak místo na stole i v kanceláři. Síťová konfigurace a intuitivní ovládání umožňuje bezproblémovou integraci na libovolném pracovišti. Zařízení stačí opravdu jen vybalit z krabice a jednoduše zapojit. V ceně modelu zákazník navíc získává i balík praktických softwarových nástrojů pro lepší využití multifunkčního zařízení.

Ing. Andrej Magyar, CSc., ředitel společnosti Oki Systems (Czech and Slovak) k uvedení nových produktů uvádí: „I přes rostoucí poptávku po multifunkčních produktech byly malé firmy až dosud nuceny ke kompromisům v podobě čistě černobílých multifunkčních produktů, vedle kterých často používaly pomalé inkoustové tiskárny s vysokými provozními náklady nebo zbytečně rozměrné barevné kopírky. Nyní jim OKI přináší profesionální multifunkční výbavu v barvě i černobílém režimu, a navíc v nízké cenové hladině.“

Klíčové vlastnosti multifunkčních zařízení řady C3500:

Produktivita: nejvyšší rychlost tisku ve své kategorii, až 16 barevných a 20 černobílých str./min (u modelu C3530 MFP); rychlé vytištění první stránky za 11 sekund a první kopie za 17 sekund (u modelu C3530 MFP); vysokokapacitní tonery (černý na 2500 stran, barevné na 2000 stran).
Výhodná cena: špičkový poměr cena/výkon; nízké provozní náklady; díky softwaru Template Manager snadná tvorba materiálů přímo ve firmě.
Flexibilita: malé rozměry vhodné na stůl a do malé kanceláře, vyšší flexibilita při práci s médii, včetně bannerů (u modelu C3530 MFP), vizitek, štítků na CD a médií s vyšší gramáží; 128MB paměť pro tisk velkých objemů, kapacita zásobníku 250 listů, automatický podavač dokumentů na 50 listů ve standardní výbavě u obou modelů.
Profesionalita: přímé síťové připojení pro tisk a skenování; skenování do emailu, FTP a CIFS bez připojeného počítače; podpora LDAP standardně u celé řady; technologická platforma High Definition Color pro maximální kvalitu tisku v dané kategorii**
Jednoduché použití: baleno v krabici jako jeden kus, snadné připojení do sítě; intuitivní ovládací panel; on-line podpora “Ask OKI“ .
Zdokonalené sdílení dokumentů: ve standardní výbavě aplikace Nuance PaperPort a Omnipage OCR.

Doporučené koncové ceny multifunkčních zařízení řady C3500 MFP budou začínat na 18.990 Kč (bez DPH). Produkty budou k dispozici u autorizovaných distributorů OKI Printing Solutions v polovině března 2007.

OKI Printing Solutions dále plánuje na jaro 2007 uvedení vyšší řady multifunkčních zařízení - C5500 MFP, která bude určena uživatelům s větším provozem a objemem tisku požadujícím postscriptový tisk.