T-Systems Czech se stal součástí T-Systems PragoNet

14. 2. 2007 23:48    Rubrika: Tiskové zprávy

K 1. lednu 2007 došlo k začlenění společnosti T-Systems Czech do firmy T-Systems PragoNet. Jedná se o první z plánovaných kroků, jejichž konečným cílem je sloučení všech aktivit skupiny T-Systems v České republice do jediné společnosti. Celý proces bude završen plánovaným začleněním významného systémového integrátora, firmy gedas ČR ještě v roce 2007.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Cílem společnosti T-Systems je hrát klíčovou roli v oblasti ICT integrace na českém trhu. Díky komplexnímu portfoliu a vzájemné komplementárnosti služeb, které jednotlivé firmy skupiny T-Systems dosud nabízely, bude schopna v budoucnosti poskytnout klientům jedinečnou přidanou hodnotu v oblasti konvergovaných ICT řešení a zaujmout tak pozici leadera v daném segmentu.
„Česká republika je v rodině Deutsche Telecom jedna z mála zemí, ve které působí tři samostatné společnosti, které se vzájemně doplňují a jako celek tvoří ICT integrátora. Rozhodli jsme se proto potenciál všech společností (T-Systems Czech, T-Systems PragoNet a gedas ČR) postupně koncentrovat do jediné. Proces, který jsme odstartovali v létě 2006, by měl být ukončen v průběhu letošího roku.“ uvádí Michal Hátle, generální ředitel T-Systems PragoNet .

V souvislosti s probíhající integrací firma neplánuje žádné snížení počtu zaměstnanců. „Situace je přesně opačná,“ dodává Michal Hátle. „Již v této chvíli je nám jasné, že nově vzniklá společnost bude potřebovat větší množství kvalifikovaných pracovníků, aby lépe využila vzniklé příležitosti. Proto očekáváme, že počet zaměstnanců by se měl do konce letošního roku ještě zvýšit.“

Další podrobnosti o službách skupiny T-Systems je možné nalézt na webových stránkách www.t-systems.cz

Tiskové zprávy

Diskuse