Nejvýkonnější pracovní stanice Triline v novém kabátě

14. 2. 2007 23:47    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost ATComputers představila novou nejvýkonnější pracovní stanici z řady Integra - Triline Integra 8000. Kromě toho, že sestava Triline Integra je postavena na výkonných procesorech Intel Core 2 Duo a využívá tak nejmodernější dostupné technologie, je především umístěna do zcela nové skříně Thermaltake, která nabízí široké možnosti konfigurace a zároveň klade důraz na tichý provoz.

Nejvýkonnější pracovní stanice Triline v novém kabátě

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Pracovní stanici Triline Integra si může každý zákazník nakonfigurovat zcela podle svých specifických potřeb a nasazení sestavy. Do značkové skříně Armor společnosti Thermaltake se vejde až 12 pevných disků což uspokojí i nejnáročnější uživatele. Hlavním benefitem je však tichý provoz a dokonalý odvod tepla i při maximálním zatížení. Z výroby je skříň vybavena tichým zdrojem Fortron, dvěma 12-ti centimetrovými ventilátory, které odvádějí hlavní část tepla a dvěma přídavnými 9-ti centimetrovými ventilátory určenými pro odvětrání horní části skříně. Připočítáme-li k tomu ještě nízkootáčkový měděný chladič CPU je dobře postaráno o to, aby uživatel nebyl při práci zbytečně rušen.

Základní doporučená sestava zahrnuje procesor Intel Core 2 Duo E6600, čipovou sadu Intel 975, 2 GB operační paměti DDR2, disketovou mechaniku, pevný disk SATA II s kapacitou 120 GB., DVD mechaniku, PCI-express grafickou kartu FireGL V3300 s pamětí 128 MB, aktivní reproduktory, myš a klávesnici Logitech. Součástí sestavy je i operační systém Windows XP Pro, antivirový program AVG 7 a recovery software Spasitel pro snadnou obnovu systému.

Cena této sestavy je necelých 38 000 Kč bez DPH.

Informace o počítačích TRILINE hledejte zde: www.triline.cz

Tiskové zprávy

Diskuse