Kingston Technology představuje balení karty microSD se dvěma adaptéry

16. 2. 2007 23:40    Rubrika: Tiskové zprávy

„Jelikož se karty microSD využívají v mnoha multifunkčních telefonech, viděli jsme příležitost vytvořit velmi praktický produkt – který stojí podstatně méně, než koupě tří různých paměťových karet stejné kapacity v různém provedení – a pomoci tak lidem využít jejich karty microSD ve svých telefonech na maximum. Uživatelé nyní mohou karty microSD využívat ve spojení s adaptéry na formát miniSD nebo na standardní velikost a vychutnávat si hudbu, prohlížet fotografie a video nebo snadno přenášet soubory z mobilního telefonu do přehrávače MP3, digitálního fotoaparátu, počítače nebo tiskárny,“ řekl Jean Wong, produktový manager pro flash paměti ve společnosti Kingston®. „Nové balení karty microSD se dvěma adaptéry umožňuje lidem mnohem více využít jedinou investici do paměťové karty a znamená výhody i pro prodejce, protože nemusejí mít na skladě tolik jednotlivých položek,“ dodal Jean Wong.

Kingston Technology představuje balení karty microSD se dvěma adaptéry

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Nové balení paměťové karty microSD se dvěma adaptéry obsahuje kartu microSD s kapacitou 1 GB, adaptér pro kartu microSD na formát miniSD a adaptér pro kartu microSD na standardní velikost SD karet, označení modelu je (SDC/1GB-2ADP) a jeho maloobchodní cena doporučená výrobcem v ČR je 537,- Kč včetně DPH, přičemž 1 GB karta microSD má doživotní záruku a non-stop technickou podporu.
Společnost Kingston vyvíjí a vyrábí celou škálu řešení pro mobilní paměti od karet miniSD, microSD a MMCmobile, spolu se standardními kartami SD a MMC. Jak budou nová vyspělá bezdrátová zařízení uváděna na trh, Kingston bude pro jejich podporu vyrábět řešení pro paměti mobilních přístrojů s větší kapacitou, aby byly uspokojeny požadavky na větší úložný prostor.

Tiskové zprávy

Diskuse