NETGEAR je v Praze!

16. 2. 2007 23:41    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost NETGEAR, Inc., světový poskytovatel technologicky vyspělých značkových síťových produktů, pokračuje ve svých aktivitách v regionu střední a východní Evropy. Po Moskvě a Varšavě otvírá své zastoupení i v hlavním městě České republiky-Praze.

NETGEAR je v Praze!

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Nově otevřenou pobočku, která bude řídit aktivity v rámci Čech, Slovenska a Maďarska, povede Aleš Mudruňka. „Jako své hlavní cíle vnímám vytvoření sítě obchodních partnerů, zvýšení povědomí veřejnosti o kvalitách produktů společnosti Netgear a seznámení trhu s špičkovými řešeními, které nabízí. Jsem si jist, že se Netgear brzy stane jedním z předních dodavatelů síťové infrastruktruy pro střední podniky, malé firmy a domácí kanceláře “ říká šéf českého Netgearu ke svým plánům.

Aleš Mudruňka se v oboru IT pohybuje přes 14 let a do Netgearu přichází ze společnosti 3Com, kde působil na pozici Regional Sales Direktor pro Multi Country Region. Před tím působil ve společnosti Dell Computer Czech. Aleš absolvoval Strojní fakultu ČVUT, je ženat a má dvě dcery a ve volném čase relaxuje při volejbalu nebo tenisu.

Tiskové zprávy

Diskuse