Limitovaná edice notebooků Umax VisionBook 2600Sims

20. 2. 2007 00:03    Rubrika: Tiskové zprávy

U příležitosti uvedení nové edice her The Sims Životní příběhy ve spolupráci s firmou Electronic Arts uvádí Umax Czech v těchto dnech na český trh speciální edici notebooků VisionBook 2600Sims. Cenově dostupný multimediální notebook se zajímavou výbavou včetně 1,3 MPixel kamery, Super Multi DVD mechanikou a leštěným širokoúhlým 15,4“ displejem nabídne zákazníkům již přeinstalovanou hru, která pobaví jak úplné začátečníky, tak i zkušené hráče.

Limitovaná edice notebooků Umax VisionBook 2600Sims

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Série her The Sims Příběhy je posledním novinkou v rámci oblíbených licencovaných produktů Sims, které byly lokalizovány do 22 jazyků a jichž se na celém světě prodalo více než 70 miliónů kopií. Částečně je to i proto, že The Sims oslovují nejen tradiční hráčskou veřejnost – více než polovinu hráčů The Sims představují ženy. První z těchto her – The Sims Životní příběhy – nabízí zcela nový mód příběhu s dvěma ději, které sledují život Riley Harlowové a Vincenta Moorea. Oba jsou velmi odlišné osobnosti, které však láska svede na společnou cestu. Komediálně-romantická zápletka, která se točí okolo obou přitažlivých postav hráče provede celkem dvanácti kapitolami, během nichž se báječně pobaví. Hráči mohou provést své Simíky jedinečným a zábavným dějem plným romantiky, intrik a dramatických zvratů. Dá hlavní ženská postava Riley košem nápadníkovi číslo jedna, aby si posléze vzala fešáka číslo dvě a měla s ním děti? Nalezne úspěšný podnikatel Vince svou lásku anebo viníka, jenž stojí za selháními jeho pokusů nalézt ji? Hráči mohou buď najít odpovědi na tyto otázky a další anebo si užít klasické hraní Sims s otevřeným koncem.

VisionBook 2600Sims s leštěným 15,4“ displejem je poháněn dostatečně výkonnými mobilními procesory Intel® Celeron M 420 nebo dvoujádrovými Intel® Core Duo T2050. Čipová sada Intel® 945GM s grafikou Intel® 950 je již certifikována pro nový operační systém Windows Vista. Umax se proto rozhodl instalovat na tento model jejich základní verzi Vista Home Basic. Výbava počítače je v této cenové kategorii nadstandardní. Nechybí Wireless LAN adaptér, sériový port, 1,3 MPixelová kamera ve víku, Card Reader 4v1, TV-out, Super Multi DVD mechanika, 3 x USB 2.0 port nebo Express Card slot.

Cena základního modelu s Intel® Celeron M 420, 1GB DDR2, 80 GB SATA, WiFi, 1,3MP kamera, VISTA Home Basic a The Sims Životní příběhy je 21.408 Kč s DPH (17.990 bez DPH). K dispozici jsou také verze s dvoujádrovým Intel® Core Duo T2050.

Tiskové zprávy

Diskuse