HP nabídne nové typy služeb na podporu SOA

20. 2. 2007 00:04    Rubrika: Tiskové zprávy

Nové služby jsou součástí portfolia HP Adaptive Infrastructure, které firmám pomáhá redukovat náklady, zlepšit úroveň poskytovaných služeb, snížit čas nutný pro zavedení změny a minimalizovat rizika, prostřednictvím přeměny tradičních datových center na automatizovaná, virtuální 24x7 systémová prostředí. Jako součást tohoto portfolia nabídne HP zajištění celého životního cyklu aplikačních služeb SAP platformy, počínaje strategickými rozhodnutími o nových business službách, jejich návrhem, přes implementaci, funkční a zátěžové testování, integraci a správu, což umožní provést upgrade stávající technologické a aplikační infrastruktury v kratším čase s minimalizovanými riziky.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění







"Z pozice páté největší společnosti na světě, zabývající se implementacemi SAP aplikací, můžeme tvrdit, že výhodám těchto aplikací skutečně rozumíme a oceňujeme je“, řekla Onagh Ash, senior vice president, Consulting & Integration, HP Services. "Díky zkušenostem a úzké spolupráci se společností SAP v případě více než 55.000 zákaznických implementací, je HP schopno dodat bezproblémovou a z hlediska nákladů efektivní implementaci platformy SAP NetWeaver. Naši zákazníci tak mohou dosáhnout lepší návratnosti investic."
Aby bylo možné dosáhnout růstu, potřebují firmy IT zdroje a aplikace, které jim umožní adaptovat se v reálném čase na obchodní změny a tím docílit obchodní hodnoty. HP se svými flexibilními IT systémy a službami pomáhá zákazníkům vybudovat a spravovat systémové prostředí, které je připraveno efektivně reagovat na změny v obchodním prostředí.

Tiskové zprávy

Diskuse