Nové televizní a filmové hity na O2 Active

28. 2. 2007 21:43    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Telefónica O2 Czech Republic a. s., přináší prostřednictvím svého informačně-zábavního portálu O2 Active všem fanouškům kultovních seriálů Zoufalé manželky a Ztraceni obsahové služby jako jsou pozadí na telefon, MMS obrázky nebo JAVA hry. Další novinkou je exkluzivní obsah na motivy komiksové adaptace Ghost Rider režiséra Marka Stevena Johnsona, která bude do českých kin uvedena 15. března 2007. Na webovém a wapovém portálu O2 Active naleznou zákazníci nejen JAVA hru, ale i širokou nabídku MMS obrázků, pozadí a zvuků motorek, které je možno nastavit jako vyzváněcí melodii.

"Telefónica O2 již tradičně nabízí svým zákazníkům mobilní služby spojené se zajímavými filmovými projekty. Nyní přinášíme další exkluzivní obsah na motivy dvou světově úspěšných a velmi oblíbených televizních seriálů Zoufalé manželky a Ztraceni a také úplnou filmovou novinku Ghost Rider. Ty by v mobilech našich zákazníků rozhodně neměly chybět," uvádí Jan Karas, ředitel pro služby obsahu, společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Zahrajte si na Zoufalé manželky
S hrou Zoufalé manželky se mohou uživatele zapojit do dění na Wisteria Lane a prožívat výhry i prohry všech hlavních představitelek přímo ve svém mobilním telefonu. Prostřednictvím 24 nových epizod, které na televizní obrazovce nebudou k vidění, se stanou svědky toho, jak nová obyvatelka Wisteria Lane, která si s sebou přiváží svá tajemství, zamíchá osudy známé pětky.

Hru k oblíbenému seriálu Zoufalé manželky si lze objednat jednoduše zasláním SMS zprávy ve tvaru MANZELKY na telefonní číslo 999888, přes WAP nebo internet prostřednictvím portálu O2 Active.

Buďte Ztraceni
Díky JAVA hře Ztraceni budou zákazníci moci prožít neuvěřitelný příběh pasažérů letu 815 v kůži charismatického hrdiny. Pokusí se zachránit životy pasažérů na místě nehody, vybudovat tábor a sžít se s ostatními trosečníky. Budou prozkoumávat džungli a stanou se svědky mnoha nevysvětlitelných fenoménů. Hlavním úkolem hráčů je přežít a pokusit se rozluštit tajemství ostrova.

Hru, na motivy kultovního seriálu Ztraceni, je možné objednat pomocí SMS zprávy ve tvaru ZTRACENI na telefonní číslo 999888, přes WAP nebo internet prostřednictvím portálu O2 Active.

Navíc v období od 1. 3. 2007 do 31. 3. 2007 připravila Telefónica O2 pro všechny fanoušky Ztracených SMS soutěž o atraktivní ceny. Stačí odeslat SMS zprávu se správnou odpovědí na otázku "Jak se jmenuje hlavní hrdina JAVA hry Ztraceni, kterou si můžete stáhnout na ztraceni.o2active.cz?" na telefonní číslo 999 244 a můžete získat jednu z poukázek na nákup v prodejnách Rock Point.

Vžijte se do Ghost Ridera
S touto hrou budou hráči bojovat o budoucnost světa a o nesmrtelnou duši v roli plamenného Ghost Ridera.

Vžijí se do role motocyklistického kaskadéra Johnnyho Blazea, kterého kletba nutí proměňovat se za soumraku na Ghost Ridera a jejich úkolem bude porazit démonického Blackhearta v příběhu plném vysokooktanové akce a rychlé jízdy na motorkách.

JAVA hru na motivy snímku Ghost Rider si mohou zákazníci objednat zasláním SMS zprávy ve tvaru JHRA J659 na číslo 999888, přes WAP nebo internet prostřednictvím portálu O2 Active.

Více informací k těmto nabídkám naleznete na webových stránkách www.o2active.cz nebo v prodejnách společnosti Telefónica O2.