CeBIT 2007 odhalí nejnovější produkty společnosti ASUS

5. 3. 2007 23:29    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, odhalí na výstavě CeBIT 2007 svoji nejnovější skupinu produktů. Tou rozšiřuje možnosti multimediální zábavy a digitální domácnosti. Digitální audiovizuální centra, barebone počítače s multimediálními řešeními a LCD monitory jsou jen některé z produktů, které bude ASUS letos vystavovat v německém Hannoveru.

CeBIT 2007 odhalí nejnovější produkty společnosti ASUS

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

DAV Center A33 - vzrušující technologie digitální domácnosti
DAV Center A33 dává uživatelům možnost vychutnat si v pohodlí domova dokonalou digitální zábavu a pokročilé digitální funkce. Domácí kino se systémem 5.1 kanálů, z nichž každý má výkon 100 W při impedanci 8 ohmů, poskytuje dokonalou kvalitu zvuku a nabízí funkci pro automatické nastavení ekvalizéru podle akustiky místnosti. Kromě ideálních zvukových parametrů, nabízí DAV Center A33 také bezdrátový přístup k internetu, výborný grafický výstup a podporu mnoha formátů, například DVD-audio, HDCD, XRCD a CD audio. To vše zajistí nikdy nekončící zábavu.

P2-M2A690G - digitální doplněk obývacího pokoje
Barebone systém domácího kina P2-M2A690G podporuje technologii Blu-ray disků pro obraz s vysokým rozlišením. Není větší než kniha a jeho povrch má texturu kůže. Je vybaven mnoha funkcemi, například Q-Fan a Recover Pro, podporuje také 8kanálový zvuk (Azalia), gigabitovou LAN a v neposlední řadě je připraven na Windows Vista®. Tato všestranná multimediální platforma poskytuje uživatelům rozhraní HDMI, D-sub, S/PDIF, IEEE 1394, čtečku CF, MS, SD a MMC karet a další.

T3-P5G965A - promyšlený design s vysokým výkonem
Tento barebone systém formátu minitower poskytuje vynikající grafický výkon s velkou rozšiřitelností. Díky otočné konstrukci šasi mohou uživatelé snadno rozšiřovat možnosti vybavení digitální domácnosti. Systém je možné vybavit dvojicí pevných disků. Čtyři DIMM sloty podporují maximální celkovou kapacitu paměti až 8 GB. Součástí barebonu, který je připraven pro Windows Vista™, je i čtečka 6 typů karet, port pro gigabitovou LAN a rozhraní E-SATA.

LS201 - elegantní štíhlost a světelný efekt pro příjemnou atmosféru
Ultratenký LCD monitor LS201 se pyšní skvělým vzhledem a vynikající funkčností. Vysoký kontrast 2000:1 zaručuje ostrý a jasný obraz. Inovativní efekt Light-in-Motion podél vnitřního okraje hliníkové základny vytváří příjemné světelné pozadí. LS201 je dodáván spolu s technologií ASUS Splendid Video Intelligence a je rovněž certifikován pro Windows Vista™ Premium.

MW221U - podpora HDCP a rychlá 2ms odezva
Širokoúhlý 22" LCD monitor má poměr stran 16:10 a umožňuje tak zobrazit vedle sebe dvě stránky formátu A4 ve skutečné velikosti. Užitá technologie Trace Free zkracuje dobu odezvy na 2 ms, nechybí ani technologie ASUS Splendid Video Inteligence, která automaticky optimalizuje kvalitu obrazu pro dosažení nejlepšího možného zobrazení. Monitor dále podporuje HDCP pro digitální signál z DVI vstupu, je vybaven vestavěnými stereo reproduktory a výstupem pro sluchátka. ASUS MW221U je certifikován pro Window Vista™ Premium.

Z801 - stylový véčkový telefon s jedinečnou identitou
Společnost ASUS vyvinula mobilní telefon Z801, který uspokojí uživatele toužící po něčem víc než po pouhé funkčnosti. Čelní straně vévodí elegantní čisté linie, zapuštěná tlačítka na boku telefonu a šachovnicově stylizovaná klávesnice působí moderním a svěžím dojmem. Exkluzivní materiál na přední straně telefonu, podobající se pravé kůži s přírodními rýhami a vzory, tvoří individuální charakteristiku každého přístroje podobně jako otisky prstů jeho uživatele. To vše doplňuje zapuštěný displej, jehož kryt je vyroben z velmi kvalitního safírového krystalu, což ještě více posiluje celkový stylový design.

P526 - lehký a tenký společník na pohodlné cestování
Tento čtyřpásmový GMS/GPRS/EDGE mobilní komunikátor s integrovaným GPS se může pochlubit kompaktními rozměry – šířkou 15,4 mm a hmotností 115 g, a snadným ovládáním. Dotykový 2,6" TTF displej s rozlišením 240 x 320 pixelů zobrazuje 65 536 barev. Vestavěný 2Mpixelový fotoaparát, který umožňuje pořizování videozáznamu, uspokojí vizuální nároky každého uživatele. ASUS P526 je dodáván se systémem Microsoft Windows Mobile 6.0.

Ceny pro ASUS za rok 2006
Rok 2007 přinesl společnosti ASUS mnoho světových ocenění. Kromě toho, že se ASUS už devět let v řadě umísťuje v hodnocení „InfoTech 100“ časopisu Business Week, Wall Street Journal zařadil společnost ASUSTeK Computer Inc. mezi 200 nejlepších asijských společností. ASUS také získal první místo na Taiwanu v kategorii nejkvalitnějších produktů.

Tiskové zprávy

Diskuse