O2 TRIO 'tři v jednom' - vysokorychlostní internet, O2 TV a neomezené volání

5. 3. 2007 22:53    Rubrika: Tiskové zprávy

Andrej Torriani, marketingový ředitel společnosti Telefónica O2 Czech Republic říká: "Naše nová nabídka je jen logickou cestou, jak uspokojit poptávku trhu a poskytnout zákazníkům služby, které vyžadují a které jim zároveň šetří peníze. Díky volání zdarma, neomezenému přístupu k internetu a nejlepší nabídce televizní a filmové zábavy, začnou zákazníci pociťovat výhody konvergentní nabídky společnosti Telefónica O2. Kromě toho jim používání služby O2 TRIO přináší i finanční výhodu. Její hodnota se dá vyjádřit jako bezplatné využívání multimediální televize O2 TV po dobu tří měsíců nebo jako vysoce atraktivní cena za vysokorychlostní internet."

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Akční a standardní cena služby:

O2 TRIO
internet: 512 kb/s
televize: zábava/Kino
pevná linka: Nonstop
akční cena tři měsíce*: 999 Kč
standardní cena*: 1 299 Kč

úspora měsíc/Kč:
internet
televize
pevná linka
akční cena tři měsíce*: 499 Kč
standardní cena*: 199 Kč

O2 TRIO
internet: 2048 kb/s
televize: Zábava/Kino
pevná linka: Nonstop
akční cena tři měsíce*: 1 159 Kč
standardní cena*: 1 459 Kč

úspora měsíc/ Kč:
internet
televize
pevná linka
akční cena tři měsíce*: 539 Kč
standardní cena*: 239 Kč

O2 TRIO
internet: 3072 kb/s
televize: Zábava/Kino
pevná linka: Nonstop
akční cena tři měsíce*: -
standardní cena*: 1 659 Kč

O2 TRIO
internet: 4096 kb/s
televize: Zábava/Kino
pevná linka: Nonstop
akční cena tři měsíce*: -
standardní cena*: 2 059 Kč

* ceny jsou uvedeny bez DPH a platí od doby aktivace se závazkem (12 měsíců),u akční nabídky musí být aktivace provedena nejpozději do 30. dubna 2007

Cena aktivace O2 TRIO
O2 TRIO si mohou pořídit jak noví, tak stávající zákazníci, a to za pouhou 1 Kč (bez DPH) se závazkem na 12 měsíců nebo za 1499 Kč (bez DPH) bez časového závazku. Aktivace za těchto podmínek je umožněna i zákazníkům, kteří již závazek mají na některou z jednotlivých služeb Internet Expres, O2 TV nebo pevnou linku.

Koncová zařízení ke službě O2 TRIO
Se službou O2 TRIO zákazník získá za pouhou 1 Kč (bez DPH) čtyřportový ADSL modem D-link DSL-584T, který je nastaven pro vysokorychlostní internet i multimediální televizi O2 TV zároveň. Dále zákazník získá televizní Set-top-box iCAN 3800TW-IP do pronájmu za 1 Kč (bez DPH) měsíčně. Tento Set-top-box kromě multimediální televize O2 TV dokáže zároveň přijímat i digitální pozemní vysílání ve formátu DVB-T a je tak vhodný pro zákazníky v oblastech, kde je postupně nahrazováno analogové pozemní vysílání vysíláním digitálním.

Tiskové zprávy

Diskuse