Metropolitní síť Pe3ny Net zlevňuje službu 3Phone

7. 3. 2007 08:05    Rubrika: Tiskové zprávy

Dnešním dnem zlevňuje společnost Pe3ny Net telefonní službu 3Phone (VoIP). Tato služba prorazila výhodnými telefonními poplatky, hovory zdarma v rámci desítky přátelských sítí a poskytováním bezplatných nadstandardních služeb. Nadstandardní služby představují přesměrování hovorů či on-line přístup k detailnímu telefonnímu účtu na portálu 3Phone (sip.petriny.net).

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Pe3ny Net si za telefonní služby v rámci sítě (ať už vlastní nebo přátelské) nic neúčtují. Hovory do pevných sítí v ČR přijdou zákazníka na 0,50 Kč mimo špičku a jsou účtované po minutách. Do mobilních sítí v ČR činí cena hovoru 4,20 Kč s tarifikací 60 + 30.

„Jedná se pouze o doplňkovou službu, avšak její obliba stále roste. Jen v minulém měsíci si 3Phone vybralo 117 zákazníků,“ říká Martin Kříha, obchodní ředitel společnosti Pe3ny Net „Naši klienti nejčastěji volají na Slovensko a do USA, mezi domácími sítěmi u nich vedou 3phone a VOIPEX," dodává Kříha

Dobíjení služby 3Phone je řešeno kreditem. Minimální dobíjecí částka je 50 Kč a zákazníkovi je po zaplacení navýšena přímo v systému. Kredit v hodnotě 50, 100, 200, 500, 1000 a 2000 Kč je k zakoupení v eShopu společnosti. V nabídce eShopu samozřejmě nechybí ani USB sluchátka společně s portfoliem USB a SIP telefonů a SIP brán pro analogové telefony.

* Mezi přátelské sítě patří např.: VOIPEX (IPEX s.r.o.), CESNET, ha-vel voice a.s, LAM Plus s.r.o. FAYN.CZ, s.r.o. nebo MATTES AD, s.r.o. (síť 802.cz) a další ..
**Ceny jsou uvedeny bez DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse