Barracuda bilancovala úspěšný rok 2006

7. 3. 2007 08:07    Rubrika: Tiskové zprávy

Produkty společnosti Barracuda Networks se těší stále větší oblibě u zákazníků a stejně tak se mohou pochlubit i řadou různých prestižních ocenění. O některých jsme již průběžně informovali a nyní přinášíme jejich bilanci za loňský rok.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Ten Barracuda hodnotí jako velice úspěšný, neboť během něj společnost překročila hranici 40 tisíc uživatelů svých produktů ve světě. Dean Drako, prezident a CEO Barracuda Networks, k tomu uvedl: "Každý rok přináší exponenciální nárůst naší zákaznické základny, což dokazuje, že stále více uživatelů po celém světě oceňuje funkční vlastnosti, výkon a spolehlivost produktů Barracuda Networks."

V průběhu minulého roku došlo rovněž k některým důležitým změnám v produktovém portfoliu. Oblíbený Barracuda Spyware Firewall byl přejmenován na Barracuda Web Filter, aby nový název reflektoval rozšířené funkční možnosti tohoto produktu ve stále žádanější oblasti filtrování webových stránek. Hned první recenze v tisku, kterou v říjnu 2006 zveřejnil časopis InfoWorld, vynesla pro Barracuda Web Filter hodnocení "Very Good", když získal osm bodů z deseti možných. Mezi hlavními přednostmi byl zdůrazněn velmi dobrý poměr cena/výkon stejně jako bohaté konfigurační možnosti, které překonávají ostatní podobná zařízení na trhu.

Důležitou událostí bylo také uvedení produktu Barracuda Load Balancer na severoamerický trh, k němuž došlo v listopadu 2006. Pro ostatní trhy ve světě bude toto zařízení uvolněno v průběhu letošního února.

Na závěr přinášíme přehled některých nejvýznamnějších ocenění, které společnost Barracuda Networks získala v průběhu minulého roku:

Leden 2006 - Barracuda Networks získala ocenění "Gold Award" v kategorii anti-spyware od SearchWindowsSecurity.com.
Únor 2006 - Information Security magazín a SearchSecurity.com udělily produktu Barracuda Spam Firewall "Silver Award" ve svém přehledu "2006 Products of the Year". Obě média doporučila Barracuda Spam Firewall pro jeho funkční vlastnosti a celkovou kvalitu.
Březen 2006 - VARBusiness magazín ocenil Barracuda Networks jako "pětihvězdičkového partnera". S tímto ratingem VARBusiness magazín považuje společnost Barracuda Networks za jednoho ze špičkových dodavatelů na severoamerickém IT trhu.
Březen 2006 - Lotus Advisor magazín vybral Barracuda Spam Firewall jako "Editors’ Choice", díky vysokému stupni ochrany před nevyžádanou elektronickou poštou, agresivní cenové politice a snadné integraci s řešeními IBM Lotus Notes a Web Access (iNotes).
Duben 2006 - Ezra Hookano, Sales Vice President Barracuda Networks pro Severní Ameriku, byl magazínem VARBusiness zvolen jako jeden z "Top 100 Channel Executives".
Duben 2006 - Barracuda Web Filter byl zvolen jako "Best Security Solution" na akci LinuxWorld v Bostonu. Kromě toho byl při této příležitosti produkt Barracuda Spam Firewall 900 vybrán jako jeden ze tří finalistů v kategorii "best messaging solution".
Květen 2006 - Magazín Red Herring zařadil společnost Barracuda Networks na svůj seznam "Red Herring 100 North America", který reprezentuje nejúspěšnější z více než tisícovky privátně vlastněných technologických společností.
Květen 2006 - Čtenáři Redmondmagazine zvolili Barracuda Spam Firewall jako "Best Secure Messaging" řešení v kategorii bezpečnostních produktů.
Červen 2006 - Government Computer News magazín udělil ve své recenzi produktu Barracuda Spam Firewall 400 ocenění "Reviewer’s Choice". Mimo jiné uvedl, že Barracuda byla jako jediný z recenzovaných produktů opravdu plug and play a zařízení bylo možné zprovoznit za méně než pět minut.
Červenec 2006 - AlwaysOn vybral společnost Barracuda Networks jako jednoho z vítězů v žebříčku "Top 100 Private Company".
Září 2006 - Produkty Barracuda IM Firewall a Barracuda Spam Firewall byly ve svých kategoriích zvoleny jako "2006 Windows IT Pro Readers’ Choice Awards".
Září 2006 – Gartner Group zařadila společnost Barracuda Networks do sekce "Challengers" v kategorii "Email Security Boundary, 2006 Magic Quadrant".
Listopad 2006 – SC Magazine zařadil produkty Barracuda Spam Firewall a Barracuda IM Firewall do svého výročního žebříčku "Reader Trust Awards". Barracuda Spam Firewall se tak již čtvrtý rok za sebou prosadil mezi finalisty v kategorii řešení pro e-mailovou bezpečnost.

Tiskové zprávy

Diskuse