Vyzkoušejte si Mobilní TV zcela zdarma

7. 3. 2007 08:06    Rubrika: Tiskové zprávy

Zákazníci společnosti Telefónica O2 Czech Republic a. s. mohou v období od 5. 3. 2007 do 11. 3. 2007 sledovat všech sedm televizních kanálů nabízených prostřednictvím služby Mobilní TV zcela zdarma. Tato služba je nyní dostupná jak v síti UMTS, tak nově v síti GSM pro všechny mobilní zákazníky O2. Se službou Mobilní TV mohou zákazníci O2 sledovat živé televizní vysílání přímo na displeji svého mobilu. V nabídce Mobilní TV je v současné době celkem sedm televizních kanálů - ČT1, ČT2, ČT24, TV Prima, hudební stanice TV Óčko, Eurosport a Meteo TV.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

"Stále více našich zákazníků chce používat mobilní telefon nejen pro volání a posílání SMS zpráv, ale také jako plnohodnotný zdroj informací a zábavy. Prostřednictvím portálu O2 Active mají všichni naši zákazníci,nyní bez ohledu na dostupnost sítě UMTS, možnost vyzkoušet si Mobilní TV, která jim umožní mít své oblíbené TV kanály vždy a všude s sebou,"uvedl Stanislav Kůra, výkonný ředitel pro strategii a rozvoj produktů, společnosti Telefónica O2 Czech Republic.

Od 5. do 11. března budou mít zákazníci možnost sledovat všech sedm televizních kanálů na Mobilní TV zdarma. Mimo tuto promo akci stojí neomezený přístup ke všem nabízeným kanálům v síti UMTS v jednom dni pouhých 20 Kč, týdenní přístup vyjde na 75 Kč a za 30 dní zákazník zaplatí 150 Kč. V síti GSM zaplatí zákazníci O2 za neomezený denní přístup cenu 20 Kč. Tyto ceny již zahrnují veškeré poplatky za datové přenosy.

Kromě sledování televizních kanálů nabízí Telefónica O2 svým zákazníkům možnost vidět živě ve svém mobilním telefonu přenosy z hokejových zápasů play-off O2 extraligy. HokejTV je dostupná na portálu wap.o2hokej.cz. Za balíček všech zápasů přenášených v průběhu play-off zákazníci zaplatí pouhých 50 Kč. Cena je konečná a zahrnuje i poplatky za přenesená data. Tato služba je dostupná v síti UMTS i v síti GSM.

Služby UMTS, které jsou založeny nejen na přenosu dat, ale i hlasu, obrazu a kvalitních multimediálních službách, mohou automaticky využívat všichni zákazníci O2 bez nutnosti jakékoliv aktivace. Stačí jim k tomu pouze SIM karta od O2 a mobilní telefon podporující služby UMTS.

Tiskové zprávy

Diskuse