ASUS-LAMBORGHINI VX2 představuje bezprecedentní výkon a styl

11. 3. 2007 20:01    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední výrobce výkonných přenosných počítačů, odhaluje poslední podrobnosti parametrů VX2, druhého notebooku vyvinutého ve spolupráci se světoznámou automobilkou Lamborghini. Od svého debutu na lednové výstavě spotřební elektroniky CES 2007, překvapuje výjimečný ASUS-Lamborghini VX2 svým úžasným designem, kterým překonává všechny ostatní notebooky svého druhu a vytváří svou vlastní aristokratickou třídu.

ASUS-LAMBORGHINI VX2 představuje bezprecedentní výkon a styl

Další krok vpřed
Notebook VX2 je vybaven nejnovější mobilní technologií Intel® Centrino® Duo, operační systémem Windows® VistaTM a grafickou kartou NVIDIA GeForce Go7700 s 512MB videopamětí. Zvedá tak laťku výkonu ve všech směrech. Uživatelé si mohou vychutnat nový rozměr vnímání, vysoký komfort a ohromující rychlost při používání počítače pro práci i zábavu.

Festival barev
Širokoúhlý 15,4" lesklý displej s vysokým rozlišením, jasem a nulovým počtem jasných bodů, zobrazuje živé barvy a ostré detaily. Exkluzivní technologie ASUS Splendid Video Intelligence integruje a synchronizuje různé zdroje multimediálních dat pro optimalizaci kvality zobrazení. Uživatelé se tak mohou těšit z opravdu nádherného obrazu s dokonalým kontrastem, jasem a bezkonkurenční sytostí barev.

Důkladná ochrana soukromí
Absolutní bezpečnost dat je zaručena díky vestavěnému snímači otisků prstů, který čte údaje přímo ze škáry a garantuje tak skutečnou přesnost identifikace. Exkluzivní funkce ASUS Security Protect Management (ASPM) kontroluje přístup k zařízení a síti. Uživatelé si mohou zvolit odlišné podmínky autentizace pro různé úrovně zabezpečení a zároveň využívat výhod jednotného přihlášení (SSO) bez oslabení integrity zabezpečení.

Všestranná konektivita
VX2 je přizpůsoben potřebě rychlého připojení periferií, napájení a komunikačních zařízení. Vestavěný mikrofon a webová kamera s vysokým rozlišením, kterou lze otáčet v rozmezí 240°, umožňují videokomunikaci bez nutnosti připojování dalších externích zařízení. Integrované rozhraní Intel® Next-Gen Wireless-N poskytuje bezdrátový přístup k internetu všude, kde je možnost připojení. Vylepšený Bluetooth 2.0 dokáže přenášet data až třikrát rychleji než standardní Bluetooth, což zaručuje maximální konektivitu a synchronizaci mezi digitálními zařízeními.

Dlouhá výdrž baterie
Mobilita je podpořena delší výdrží baterie, což přispívá k vyšší produktivitě. Správa napájení ASUS Power4 Gear eXtreme automaticky nastavuje rychlost CPU podle zatížení systému. Nabízí 4 režimy provozu, a to režim hraní her, sledování DVD, poslech hudby a psaní textu. Tato inovativní funkce účinně prodlužuje dobu provozu baterie až o 20 – 25 % a zajišťuje tak spolehlivé a nepřetržité napájení notebooku.

Charekteristika základních parametrů:
Intel® Centrino® Duo Mobile Technology
- Intel® Core™2 Duo Processor T7400
- Mobile Intel® 945PM Express Chipset
- Intel® Next-Gen Wireless-N
Microsoft® Windows® Vista Ultimate Edition
NVIDIA GeForce Go7700 512M
SATA HDD 160G
DVD-S-multi Lightscribe
DDR2 667MHz 2GB
3xUSB; VGA-Out (D-Sub); TV-Out (S-Video); IEEE1394; Card-Reader 8 in 1; Line-In; μ-DVI ; Dokovací port
Integrovaná 1,3 Mppix webová kamera s možností otáčení se o 240°