Elegantní subnotebook, který si vás získá na první pohled a dotek

11. 3. 2007 20:02    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední výrobce výkonných přenosných počítačů, představuje kompaktní subnotebook s širokoúhlým 11,1" displejem, který se díky svým rozměrům a nízké hmotnosti přesně hodí pro aktovky manažerů a businessmanů. Vše od zrcadlově lesklého vnějšího krytu LCD, přes nerezové hrany a kryt z uhlíkových vláken, až po kůží potaženou pracovní plochu pod klávesnicí, vyzařuje dojem přepychu a dokonale propracovaného designu. Subnotebook U1F s mobilní technologií Intel® Centrino® Duo, operačním systémem Windows® VistaTM a speciálními vynálezy společnosti ASUS, zaujme především svou rychlostí.

Elegantní subnotebook, který si vás získá na první pohled a dotek

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Dostupný luxus a lehká konstrukce
Subnotebook U1F se zrcadlově lesklým krytem LCD je reprezentativní a decentní. Exkluzivní, kůží potažená pracovní plocha pod klávesnicí doplňuje design počítače o další smyslový rozměr – je hebká na dotek a zpříjemňuje používání počítače.
Krása subnotebooku je zdůrazněna jeho prostými a čistými liniemi. Nerezové hrany zvýrazňují jednotlivé části konstrukce a zvyšují její pevnost. Lepší ochranu před poškozením zaručuje odolný kryt LCD displeje. Z důvodu lepší mobility a zároveň kvalitní ochran je kryt displeje vyroben ze slitiny hořčíku a hliníku, zatímco základní část je v krytu vyztuženém uhlíkovými vlákny.

Lepší jas a nižší spotřeba
Obrazovka U1F používá speciální panel podsvětlený LED diodami, který má poloviční tloušťku ve srovnání s běžnými LCD panely a je také o třetinu lehčí. Displej má nižší spotřebu energie, nabízí lepší jas a kratší dobu odezvy. Široká lesklá 11,1" obrazovka s exkluzivní funkcí Splendid Color Enhancement Engine zobrazuje živé barvy a ostré detaily, čímž poskytuje uživateli ty nejpříjemnější vizuální zážitky.

Důkladná ochrana soukromí
Subnotebook spojuje inteligentní mobilitu a výkon s komplexním zabezpečením. Bezpečnost dat je zajištěna vestavěným snímačem otisků prstů a navíc identifikace osob není ovlivněna aktuálním stavem povrchu kůže. Vestavěné TPM hardwarové řešení chrání před útoky hackerů, kteří se snaží zjistit hesla a šifrovací klíče pro přístup k chráněným datům.

Živá videokomunikace
Webová kamera s velkým rozlišením má jeden z nejmenších objektivů. Je zabudován do LCD panelu U1F a spolu s vestavěným, velmi kvalitním mikrofonem umožňuje pořádat videokonference na jakémkoliv místě bez potřeby dalších kabelů a zařízení. S U1F je také možné bezdrátově komunikovat pomocí integrovaného rozhraní WLAN 802.11 a/b/g a Bluetooth 2.0 pro rychlé přenosy dat a přístup k internetu.

Dlouhá výdrž baterie a ekologie
Mobilita je ještě posílena prodlouženou výdrží baterie, což také přispívá k vyšší produktivitě práce. Správa napájení ASUS Power4 Gear eXtreme prodlužuje dobu provozu baterie až o 20 – 25 % a zajišťuje tak spolehlivé a nepřetržité napájení. Subnotebook je také ohleduplný k životnímu prostředí –
je vyroben bez použití ekologicky škodlivých látek v souladu s filozofií Green Asus.

Základní technické parametry:
Intel® Centrino® Duo Mobile Technology
- Intel® Core™ Duo Processor U2400
- Mobile Intel® 945GM Express Chipset
- Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection
Genuine Windows® Vista™
- Genuine Home Premium
- Genuine Business
DDRII 667MHz
11,1" WXGA s LED diodami
ASUS Video Intelligence Technology
40/60/80 GB HDD
External Blu-Ray/DVD Super Multi DL/Combo(optional)
Integrovaná 0,3 Mpix webová kamera
Snímač otisků prstů & TPM (Trusted Platform Module)
10/100/1000, 802.11a/b/g, Bluetooth V2.0+EDR+A2DP
4x USB 2.0, 1x IEEE 1394, 1x VGA, 1x New Card,
1x 5V DC-out, 1x USB Portbar (optional)
27,5 x 19 x1,79 – 2,9cm, 1kg (včetně baterií)

Více informací o novém notebooku a dalších produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti www.asus.com nebo http://cz.asus.com

Tiskové zprávy

Diskuse