Mimořádně silné zážitky při práci s počítačem

11. 3. 2007 20:02    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, představil na tiskové konferenci řadu inovativních produktů, od výkonných grafických karet přes základní desky až po stylové notebooky. Všechny tyto produkty, společně s operačním systémem Microsoft Windows Vista, přinášejí nové možnosti v oblasti bezpečnosti, výkonu, spolehlivosti i ovladatelnosti a nabízejí silné zážitky při práci s počítačem.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Revoluční notebooky
ASUS, známý svojí silnou konstrukční základnou, nezůstal své pověsti nic dlužen. Na tiskové konferenci oficiálně prezentoval kompaktní notebook W5Fe, který se může pochlubit funkcí SideShow, externím pomocným displejem na krytu LCD, jež nabízí rychlý, snadný a pohodlný přístup k datům.
Mobilní počítač U1F zase na první pohled zaujme ultratenkým 0,5cm LCD panelem a ultralehkou 1 kg hmotností. Dojem luxusu a propracovaného designu umocňuje zrcadlově lesklý vnější kryt LCD, nerezové hrany a kůží potažená pracovní plocha pod klávesnicí.
Výsledkem mimořádného úsilí ze strany designérských i počítačových technologií je rovněž nový model notebooku ASUS-Lamborghini – VX2, který je perfektní transformací designu i ducha Lamborghini do světa počítačů.

Výkonné a spolehlivé motherboardy
ASUS se stal prvním výrobcem základních desek, který získal logo Microsoft Windows Vista™ Premium. Na tiskové konferenci představil jeden ze čtyř modelů desek, navržený přímo pro tento nový operační systém. Základní deska M2N32-SLI Premium Vista Edition je založena na nForce® 590 SLI™ MCP a podporuje AMD® Athlon 64 FX. Navíc, stejně jako ostatní modely z edice Vista, je vybavena speciálními doplňky, jako je například ScreenDUO, AI Remote, AP Trigger, TPM (Trusted Platform Module) nebo ASAP (ASUS Accelerated Propeller). To v porovnání s konkurencí představuje nejbohatší výbavu pro tento operační systém.
Na druhé straně základní deska Crosshair, která je součástí série produktů s názvem Republic of Gamers (R.O.G), určené skalním hráčům a overclockerům, se může pochlubit užitečnými funkcemi pro ladění herního systému. Jednou z nich je malý displej LCD Poster, který zobrazuje místo kódů přímo názvy všech bootovacích procesů.
Mezi herní motherboardy patří rovněž populární Striker Extreme, který poskytuje vynikající výkon pro plynulé zobrazování videa a extrémní provozní nároky.

Nejrychlejší grafické karty pro DirextX 10
Nová série grafických karet EN8800 poskytuje výkonnou video kapacitu s hodnocením 10 531 bodů na 3DMark06. Představovaný model EN8800GTX/HTDP/768M je jedním z nejvýkonnějších řešení na trhu. Je poháněn DirectX 10-ready GPU od NVidia, což mimo jiné přináší kompatibilitu s aktuálním operačním systémem Microsoft Vista pro budoucí upgrady. EN8800GTX je plně kompatibilní s funkcí Shader Model 4.0 a umožňuje účinný postup dávkování objektů her a dat, navíc poskytuje podstatně bohatší a intenzivnější zážitky ze hry.

Nová úroveň vizuálních zážitků
Na tiskové konferenci ASUS zároveň představil ultratenký LCD monitor LS201, který se pyšní skvělým vzhledem a vynikající funkčností. Vysoký kontrast 2000:1 zaručuje ostrý a jasný obraz. Inovativní efekt Light-in-Motion podél vnitřního okraje hliníkové základny vytváří příjemné světelné pozadí. LS201 je dodáván spolu s technologií ASUS Splendid Video Intelligence a je rovněž certifikován pro Windows Vista™ Premium.

Více informací o nových produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti www.asus.com nebo http://cz.asus.com

Tiskové zprávy

Diskuse