ASUS Lamborghini Mánie 2007

11. 3. 2007 20:00    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUSTeK Computer Inc. (ASUS), přední dodavatel kompletních 3C řešení, ve dnech 23. 3. – 15. 4. připravuje ve spolupráci se společností Intel ve třech městech České republiky a v Bratislavě, jedinečnou road show s tématickým názvem ASUS Lamborghini Mánie 2007. České zastoupení společnosti ASUS a Intel na velkolepé akci, kterou bude doprovázet sportovní vůz Lamborghini Gallardo, představí veřejnosti široké spektrum nejnovějších notebooků v čele s novou verzí luxusního notebooku ASUS Lamborghini VX2, vybaveného nejvýkonnější mobilní technologií Intel Centrino Duo.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Obchodní centra ve znamení technických novinek
Akce, která má mimo jiné posílit povědomí o značce ASUS mezi veřejností, začíná 23. března v Praze, v obchodním centru Chodov. Kromě již zmiňovaného sportovního notebooku ASUS Lamborghini VX2 si budou moci návštěvníci ASUS Lamborghini Mánie 2007 na vlastní kůži vyzkoušet revoluční model W5Fe - první notebook na světě, který se může pochlubit přídavným displejem na horním krytu zařízení. Součástí přehlídky produktového portfolia společnosti ASUS budou rovněž luxusní kožený notebook S6 či elegantní ultralehký subnotebook U1.

Soutěže o hodnotné ceny
Návštěvníci ASUS Lamborghini Mánie 2007 získají kromě zajímavých informací o produktovém portfoliu společnosti ASUS také jedinečnou příležitost zúčastnit se řady soutěží o hodnotné ceny. V období od 23. března do 29. dubna navíc poběží speciální akční nabídka, v jejímž rámci bude možné zakoupit vybrané modely notebooků s extra bonusem. Mezi nejlákavější bonus patří ASUS PDA telefon P535 s GPS navigací a 1GB pamětí zdarma, dále pak prodloužená záruční lhůta na tři roky, originální ASUS kožená myš či 1 GB flash disk.

Časový harmonogram ASUS Lamborghini:
23. 3. – 25. 3.
Obchodní centrum Chodov na Praze 4
30. 3. – 1. 4.
Obchodní centrum Olympia Brno v Brně – Modříce
6. 4. – 8. 4.
Obchodní centrum Ostrava Shopping Park v Ostravě – Zábřeh
13. 4. – 15. 4.
Obchodní centrum Avion Park v Bratislavě

Více informací o akci a produktech společnosti ASUS naleznete na webových stránkách společnosti www.asus.com nebo http://cz.asus.com

Tiskové zprávy

Diskuse