D-LINK poskytuje 11 let záruky na výrobky Wireless

16. 3. 2007 00:43    Rubrika: Tiskové zprávy

Sortiment výrobků vychází z návrhu nové normy IEEE 802.11n a nabízí zákazníkům optimální výkon pro bezdrátový přenos.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


„Jsme si zcela jisti vysokou kvalitou našich výrobků řady Wireless N a domníváme se, že výjimečné produkty je vhodné kombinovat s výjimečnou úrovní služeb,” vysvětluje Kevin Wen, prezident společnosti D-Link Europe. „Prodloužením záruky ze dvou na jedenáct let zřetelně ukazujeme důvěru, kterou ve své výrobky máme, přičemž tato změna znamená pro zákazníky přímou výhodu. Naše produkty řady N pro bezdrátovou komunikaci rovněž obsahují intuitivní uživatelské rozhraní, díky kterému se připojíte během několika minut. U každého výrobku nově uváděného na trh klademe důraz na tři hlavní věci: vysokou kvalitu, výjimečné služby a intuitivní způsob použití,” uzavírá Kevin Wen.

Jedenáctiletá záruka poskytovaná společností D-Link je koncipována tak, aby demonstrovala snahu firmy D-Link o podporu této nové technologie bezdrátového přenosu a podpořila ještě více důvěru svých zákazníků v tento výjimečný sortiment výrobků.

Technologie Wireless N firmy D-Link
Sortiment výrobků Wireless N firmy D-Link představuje ucelené portfolio produktů, kde v současnosti najdeme nový vysoce výkonný Gigabit Router (DIR-655), Fast Ethernet Router (DIR-635), který je k dispozici i ve speciální řadě Red Edition (DIR-635 RED), dále router ADSL2+ (DSL-2740B), přístupový bod (DAP-1353), adaptéry pro stolní počítače i notebooky (DWA-547, DWA-645), mini-adaptér USB (DWA-140) a několik sad produktů dodávaných formou balíčku.

Rozšířená záruka je koncipována tak, aby ještě více podtrhla důležitost sortimentu výrobků Wireless N firmy D-Link.


Tiskové zprávy

Diskuse